adidas Blue Blast Initiative Zone | Unisport Flagship Store

15.02.2017

Skrevet af Jacob

Vores Flagship Store i København er blevet udstyret med en adidas Blue Blast Initiative Zone for at give dig en helt unik mulighed for at opleve adidas' nyeste kollektion af fodboldstøvler på.

I hjertet af København finder du verdens bedste fodboldbutik, og det er selvfølgelig vores helt egen Flagship Store. Butikken bliver hele tiden opdateret for at følge med alle de nye lanceringer, men den seneste opdatering er trods alt noget helt særligt. Vi har i samarbejde med adidas installeret en Blue Blast Initiative zone, så du kan se deres seneste kollektion af fodboldstøvler an og komme helt i dybden med hver og enkelt silo.

Du kan for eksempel komme helt tæt på den revolutionerende adidas ACE 17+ PureControl og udforske de forskellige underlag, du kan bruge den til at dominere på; hvadend det er en græsbane eller en asfalteret street-bane. Mulighederne er tæt på uendelige, og vi er sikre på at adidas og vores kollegaer i butikken kan lære dig en ting eller to om Blue Blast-kollektionen, du ikke vidste allerede. Hvis du befinder dig i København, eller kommer et smut forbi, så skal du ikke snyde dig selv for et besøg i vores butik! Vi har alt, hvad fodboldhjertet begære, og vi har helt sikkert også noget til dig!

Du kan også opleve adidas' Blue Blast-kollektion online her på Unisport.dk.