Unisport Boot Spots: Tottis pløs, CTR og vilde kombinationer

13.02.2017

Skrevet af Jacob

Endnu en uge og endnu en omgang støvlespots, der leverer de frækkeste spots og vildeste støvlekombinationer fra den forgangne fodbolduge. Se, hvad vi har til dig i denne omgang her.

Troy Deeney (Watford) - adidas X 16.1 Red Limit & Blue Blast

Mange af jer var hurtige til at sende dette støvlespot ind til os gennem Instagram, da Troy Deeney i weekendens kamp blev fanget i en hjemmelavet "Tricks"-kombination. Tak til alle jer, der sender spots vores vej - vi kan kun opfordre til, at I bliver ved! Vi synes faktisk, det ser ret cool ud, så måske han kan inspirere andre til at gå samme vej. Kunne du finde på at mixe dine fodbolstøvler på den måde?

Neal Eardley (Northampton Town) - Nike CTR360 Maestri III

I denne weekend snørrede Neal Eardley en moderne klassiker om fødderne, da han rockede et par Nike CTR360 Maestri III, der må betegnes som værende blandt de bedste støvler fra Nike nogensinde. De får også en ganske prominent placering i vores nye video med Top 5 Nike fodboldstøvler gennem tiden, som du kan se på vores YouTube-kanal. Den er klart et kig værd!

Andreas Cornelius (FC København) - Nike Mercurial Superfly V Anti-Clog

Fra en gammel Nike-støvle til en af de nyeste på markedet. Indtil for nyligt var det ikke muligt at få Nike Mercurial Superfly med Anti-Clog-teknologi på grund af den anatomisk korrekte ydersål. Det har Nike imidlertid fundet en løsning på, og den mudderafvisende teknologi er altså også blevet implementeret på Mercurial-modellen, hvorfor vi sikkert kommer til at se flere proffer med den under sålen. Spørgsmålet er bare; bliver det også gjort tilgængeligt for os almindelige spillere?

Francesco Totti (AS Roma) - Nike Tiempo Legend 6 Custom

Når Nike opdaterer deres farvevarianter, så sker det ikke uden, de tager kærlig hånd om deres legender. Francesco Totti spiller som bekendt ikke i støvler uden en klassisk pløs, og nu har han således fået et par nye Nike Tiempo Legend 6 fra Radiation Flare-kollektionen, der lever op til hans krav. Smukkere bliver det ikke!

Dele Alli (Tottenham) - adidas ACE 17+ PureControl Blue Blast

Månedens spiller i Premier League blev den unge herre, der ser ud til at gå en meget lys fremtid i møde. Han spillede i weekenden i et par adidas ACE 17+ PureControl Blue Blast, men de kunne desværre ikke forhindre Alli og Spurs i at tabe til Liverpool - det skal imidlertid ikke distrahere dig fra den skarpe kombination af trøje og støvler!

Saido Mané (Liverpool) - Nike Mercurial Vapor XI Spark Brilliance

Mané er for alvor tilbage for Liverpool efter AFCON, og det cementerede han i weekendens kamp, da han stod for begge scoringer for The Reds. De faldt på et virkelig tørt sted, da Liverpool virkelig har haft svært ved at hente sejre i det nye år. Sadio Mané holder stædigt fast i den første farvevariant af Vapor XI, og det er jeg ret sikker på, at Nike ikke er helt tilfredse med, men mon ikke Liverpools fans er tilfredse, så længe han spiller, som han gør lige nu!