Champions League er tilbage | Ny kampbold til finalerne

14.02.2017

Skrevet af Jacob

I aften sparkes Champions League omsider igang igen, og det sker naturligvis i stor stil. Til finalerunderne har adidas sørget for en ny bold, og den tager vi et nærmere kig på lige her.

Champions League er kendt som mesterholdenes turnering, og når man ser på de hold, der tørner sammen i aften og i morgen, så forstår man straks hvorfor. Når hold som PSG og Barcelona, samt Benfica og Dortmund, krydser klinger, så hører det sig naturligvis til, at udstyret skal være i orden. Det har adidas taget hånd og har leveret den nye kampbold, der skal benyttes i de finalerunder, der netop tages hul på inden for de næste par timer!

Designet spiller på de samme tangenter, som adidas' "UCL Dragon Pack", vi så på i går, og det er så sandelig et plus. Finalen, der spilles i Cardiff, får også en hyldest med på vejen af den officielle kampbold, der er beklædt med et drage-inspireret mønster i de blå stjerner på bolden, og det er natuligvis en slet skjult hentydning til Wales' flag. Den walisiske drage skal også minde spillerne om den intensitet, som finalerunderne i Champions League spilles med, og hvis det holder stik, så kan vi se frem til nogle fantastiske opgør frem mod den endelige finale i juni!

Den nye adidas Champions League 2017 Finale Cardiff fodbold finder du lige her på Unisport.dk