adidas lancerer 'Dragon Pack' | Ny ACE 17+ PureControl & X 16+ PureChaos

13.02.2017

Skrevet af Jacob

I morgen aften tages der omsider hul på finalerunderne i Champions League, og i den forbindelse introducerer adidas nu deres Limited Collection-støvler i ære for finaleværtsbyen Cardiff.

Det er slut med hviledage og lange pauser mellem kampe; for spillere og for fans, i og med Champions League atter er tilbage med midtugekampe til os alle. Vi har nogle store opgør i vente i den første uge, hvor Paris Saint Germain løber ind i Barcelona, og Bayern München nok endnu en gang har fornøjelsen af at prøve kræfterne af mod Arsenal. Vinderne af de to opgør kunne meget vel gå hen og blive de hold, vi i juni måned ser til finalen i Cardiff, når trofæet med de store ører skal finde sig en ny ejer.

Og netop værtsbyen for finalen i dette års udgave af Champions League, Cardiff, har spillet en stor rolle i forhold til designet af de two nye Limited Colletion-fodboldstøvler, som er en del af "Dragon Pack". Både adidas X 16+ PureChaos og adidas ACE 17+ PureControl har fået et unikt drage-inspireret design, hvilket naturligvis afstammer fra det walisiske flag og Cardiff's våbenskjold. Det sender ikke blot en iøjenfaldende hilsen til Cardiff, men det ser også bare virkelig cool ud. Og hey, så gør drager også bare alt bedre!

Fortsættes herunder.

adidas har altid haft talent for at overføre fabeldyr og mytologiske skabninger til deres Limited Collection-fodboldstøvler, og denne Dragon Pack er heller ingen undtagelse. Mange husker sikkert også Viper Pack, eller Yohji Yamamoto støvlerne der i alle fald var svært populære blandt fodboldfans, og skulle man bruge den som målestok, så kan man nok godt forvente, at de nye Champions League-støvler går samme fremtid i møde! Hvis du skal have fingrene i et par, skal du nok ikke sove alt for længe, for de bliver ikke hængende alt for længe!

adidas ACE 1+ PureControl 'Dragon Pack' og adidas X 16+ PureChaos 'Dragon Pack' er tilgængelige på Unisport.dk nu.