Adidas Gamedayplus: I selskab med Beckham og Casillas

05.05.2015

Skrevet af Jonathan

Champions League er muligvis verdens største samlingspunkt for fodboldfans gennem en sæson. Turneringen har leveret det ene uvurderlige øjeblik efter det andet og det er utvivlsomt blandt Top 3 drømme hos enhver fodboldspiller at stå og nynne CL hymnen. Noget som de tre gutter i gamedayplus alle har oplevet.

Som optakt til aftenens semifinale mellem Juventus og Real Madrid er adidas kommet i selskab med nogle af de største Champions League legender nogensinde. David Beckham fyldte 40 i lørdags og selvom han kun har vundet turneringen en enkelt gang, så må han stadig betragtes som et sandt ikon.

Kom i Champions League stemning til i aften lige her.

Et sandt ikon er Iker Casillas også og selvom han har været i spillet i over et årti, så drømmer han stadig om at kunne løfte pokalen med de store ører igen i år. Han skal dog lige forbi sin tidligere holdkammerat, Alvaro Morata, og Juventus i semifinalen i aften. Se hele videoen i ovenstående for at høre, hvad alle tre havde at sige om den store turnering.

Det er alvorens time i aften når Juventus og Real Madrid støder sammen til deres første semifinale. Sidst de to hold mødtes i Torino endte opgøret 2-2. Hvad tror du opgøret ender i aften?