Unisport støvlespots | De mest interessante spots fra de professionelle

06.02.2017

Skrevet af Mathias

Vores støvlespots har været på kort hiatus, men er tilbage i stor stil. Klar til at give dig de bedste støvlespots fra sidste uge. Find de mest unikke støvler båret af de professionelle her.

Gabriela Gutierrez (Sc Huelva) - Nike Magista Obra BHM (Black History Month)

I 2017, har Nike valgt ikke at lave en Black History Month farvevariant af deres støvler. Måske er det derfor Gabriela Gutierrez er hoppet i sidste års Magista, for at vise sin støtte til den stolte februar tradition. De er stadig et af de mest eftertragtede fodboldstøvler i verden og at se dem på banen er meget sjældent. Nyd det!

Paul Pogba (Manchester United) - adidas ACE 17+ PureControl Custom Blue Blast

Paul Pogba er bare indbegrebet af adidas’ #FirstNeverFollows motto. Han er den første til at gøre mange ting, og en af dem er at være den første fodboldspiller til at få sin egen emoji. For at “spice” sine allerede rimelig friske Blue Blast PureControl op, er de blevet trykt med hans nu berømte emoji.

Lionel Messi (Barcelona) - adidas Messi 16.1 Blue Blast

Endnu en Blue Blast spiller, som du muligvis har hørt om før, brugte også sine nye støvler for første gang i sidste uge. Messi-støvlen er uden tvivl den hurtigste i den nye kollektion og hovedpersonen har da også allerede fundet sig godt til rette i dem. Mål mod både Atletico Madrid i onsdags og Bilbao i weekenden (Selvom det var på et rimelig tvivlsomt frispark).

Henri Lansbury (Aston Villa) - adidas Gloro Speed of Light collection

Henri Lansbury er en mand der sætter pris på de simple ting i livet. Giv ham et par bløde læderstøvler og så skal han nok styre en midtbane for dig. Han rykkede for nyligt til Villa fra Nottingham, og i den anledning skiftede han også sine adidas Gloro støvler fra den røde Speed of Light til den neonfarvede Speed of Light Gloro. De passede åbenbart lige bedre til dragten.

Paulo Dybala (Juventus) - Nike Mercurial Superfly V Blackout

Der måske kontraktproblemer i gære nede i Torino, hvor Dybala og Nike ser ud til at være i gang med at diskuterer deres fremtid. Det er svært at sige hvad problemet kunne være, men det hele betyder at Paulo Dybala nu spiller i helt sorte versioner af hans Nike Mercurial Superfly V.

Eden Hazard (Chelsea) - Nike Mercurial Vapor XI Radiation Flare Pack

En mand som ikke behøver meget overtalelse i, at Nike Mercurial modellen er siloen for ham er Eden Hazard. Han er decideret flyvende i den nye Radiation Flare farvevariant, og hele Arsenal bagkæden var i store problemer, hver gang han fløj mod dem. Han er indbegrebet af Mercurial.