Ovenpå at Barcelona har udelt voldsomme tæsk til Almeria, har vi nu fået endnu en god nyhed til de yngste Barcelona fans. Vi har fået flere af de ekstremt populære udebanetrøjer, som ellers meldes udsolgt i de fleste butikker. Barcelona delte som de fleste nok ved øretæver ud i lørdags. Hele 8 mål fik de scoret mod Almeria, som ellers ikke har været slemme til at lukke mål ind. Faktisk havde de inden kampen lukket et gennemsnit på under 1 mål ind per kamp. Det gennemsnit ser lidt anderledes nu. Barcelona diskede op med den slags fodbold, som gør dem frygtet på verdensplan. Faktisk lykkedes det kun Almeria spillerne at holde på bolden i 22 og et halvt minut gennem hele kampen. Resten af kampens ca. 67 og et halvt minut brugte de på at jagte Barcelonas spillere og bolden.

Hvis du skal vise Barcelonas farver frem, så kan du bestille Barcelona trøjer lige her.

Den absolutte stjerne i kampen må være Lionel Messi, som scorede et flot hattrick, og det er da også forståeligt, at der er så mange beundrere af den lille argentinske boldekvilibrist. Med scoringer i det 17., 37. og 67 minut viste han, hvorfor han er så populær en spiller. Derfor har vi selvfølgelig også masser af originalt tryk med Messi til Barcelonas udebanetrøje. Skal udebanetrøjen være udstyret præcis ligesom Lionel Messis, så har vi trøjen til forudbestilling her: Her får du et TV3 mærke med, som er en reklame for den catalonske TV-station. Du får mærket, som beviser, at Barcelona er de regerende verdensmestre, og du får det originale tryk, som er præcis, som det Lionel Messi har på ryggen. Er du en større fan af kreatøren end af Messi? Så har vi fodboldgeniet Xavis trøje, som er udstyret på præcis samme måde til forudbestilling, så at du er sikker på at få et eksemplar af det begrænsede antal, som vi får.

Hvis du skal vise Barcelonas farver frem, så kan du bestille Barcelona trøjer lige her.

Har du en anden yndlingspiller? Så har vi original tryk til mange andre trøjer. Du kan se dem markeret med grønt i rullemenuen her, husk at du skal vælge TV3 mærke: Hvilken spiller er din ynglingspiller for Barcelona? Og hvem vil du helst have på ryggen? Del det med os andre i kommentarfeltet nedenfor.