Unisport søger en Content Creator og Social Media-ekspert

20.11.2017

Skrevet af Jacob

Fodbold er mere end bare en sport, det er en livsstil. Vi kalder det #unisportlife. Det repræsenterer kærligheden til fodbold og dens evne til at føre folk med samme passion for spillet sammen. Vi lever, og ånder for fodbold, og har du det på samme måde, skal du læse med her.

Unisport er Nordens førende online fodboldspecialist, og er en global mediedestination for fodboldcontent. Vi vil være en rollemodel i fodboldbranchen, og vi søger altid at have det mest originale og engagerende content på vores side. Vi har allerede nu mere end 1 million fodboldfans, der følger os på tværs af platforme, og nu er vores næste mål at nå 10 millioner følgere. Er du klar til at hjælpe os med nå det?

I din rolle som Content Creator hos Unisport vil du arbejde i vores social media-team i tæt samarbejde med vores Content Manager, vores fotografer og de lokale teams. Du vil blandt andet have til ansvar at producere, og sortere i content til vores vores blog, microsites og sociale medier. Det skal være engagerende, sjovt og kommercielt relevant, men vigtigst af alt skal det være i øjenhøjde med vores fodboldpassionerede følgere.

Dit primære mål vil være at gro vores social media-kontoer til 10 millioner følgere, og du vil få al den hjælp, du får brug for for at realisere det. Vi forventer, at du træffer dine beslutninger ud fra data, når det kommer til hvornår, hvad og hvor vi skal dele vores content for at engagere vores følgere mest. Du skal elske fodbold, og du skal have en vis indsigt i fodboldprodukter, lige som du skal følge med i de vigtigste fodboldbegivenheder til hverdag. Du skal være god skriftligt og dermed være i stand til at skabe content, der ræsonnerer med et ungt fodboldpublikum. Det skal være sjovt og have en afslappet tone. Hvis du samtidig har et godt kendskab til målmandshandsker og deres teknologi, ville dette også være en fordel.

Vi tilbyder en stilling i vores københavnske hovedkvarter, hvor du vil få gode mulighed for at udvikle dig professionelt. Du vil blive en del af en af de største marketing-afdelinger inden for e-handel i Danmark, som dertil har et stort internationalt fokus.

DINE ANSVARSOMRÅDER

 • - At formidle teknisk betonede nyheder om de seneste fodboldinnovationer i en underholdende og casual tone på vores blog.
 • - Viderebringe komprimeret og indsigtsfuldt content til vores velkendte microsites.
 • - Koordinere og bestille content med kreative visioner fra vores fotografer.
 • - At observere, lytte og besvare brugere på alle platforme; inklusiv bruger-genereret content.
 • - At sortere i content til forskellige platforme; at vores contentflow er skræddersyet til specifikke kanaler.
 • - At reagere på begivenheder fra fodboldverdenen og eksekvere content, der relaterer sig til disse.
 • - Udvikle en strategi for influencers og dermed øge vores indsats ift. at involvere influencers.

DEN RETTE KANDIDAT

 • - Har en personlig kærlighed til fodbold og fodboldstøvler. Ser altid fodbold i weekenden og følger altid med i de største fodboldkampe.
 • - Elsker at se folks reaktion, når vi er de første til at dele en specifik historie eller støvlespot. Selv hvis det betyder, at man må tage sig tid til at poste noget klokken 7 om aftenen på en lørdag.
 • - Har flair for skrive på en kreativ og underholdende måde, og dertil er meget dygtig til skriftlig engelsk.
 • - Har en stor forståelse for både velkendte og nye social media-redskaber.
 • - Er kreativ og innovativ med en attitude, der stråler af gåpåmod.
 • - Hvis du dertil har lidt flair for målmandshandsker, så hjælper det også.

Hvad vi tilbyder

Hos Unisport vil du påtage dig en fodboldpassioneret stilling i en e-handelsvirksomhed, der har vundet talrige priser. Vi giver dig mulighed for at influere og tage ejerskab over den rejse, som blot nu er gået igang.

Det er en fuldtidsstilling, og arbejdet finder sted på vores kontor på Bådehavnsgade 38 i København SV.

Om Unisport

Fodboldbutikken Unisport blev grundlagt i 1995, og i 2002 åbnede vi vores første onlinebutik, hvor vi sidenhen har suppleret fodboldspillere og fans verden over med det bedste fodboldudstyr, der findes. Siden da har vi med stor succes lanceret lokale sider i henholdsvis Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig og Østrig. I 2015 åbnede vi vores første flagship store i hjertet af København. Og dette er blot begyndelsen.

Ansøgning

Du kan søge denne stilling ved at sende dit CV og en motiveret ansøgning til job@unisport.dk med ansøgningsfrist d. 11 august.