Nike Hypervenom Phantom 3 Dame Grå/Lilla/Orange | Jalousi tilladt...

03.02.2017

Skrevet af Jacob

Vi kan lige så godt advare jer nu; det her er en virkelig flot støvle, og den er så sandelig ikke blevet mindre lækker af at lande foran lensen hos vores fotografer. Byd velkommen til Nike Hypervenom Phantom 3 Dame i Grå/Lilla/Orange.

Du har nok allerede luret det på støvlens navn; den er designet til damer, og derfor kommer denne nyhed også til at være præget af en smule jalousi. Nike Hypervenom Phantom 3 i dameudgaven er intet mindre end en fryd for øjet, og eftersom Nikes damemodeller som udgangspunkt har en smallere pasform end den tilsvarende støvle til mænd, kan jeg ikke klemme mine brede fødder ned i dem. Det er en forfærdelig skam, for jeg er mere end almindeligt vild med farvevarianten her!

Jeg har allerede afsløret, hvad det er, der adskiller damemodellen fra Phantom 3 til mænd, og det er nemlig pasformen. Den er nemlig noget smallere, og det beror sig på, at læsten ganske simpelt er smallere. Derudover får du den helt samme støvle, der indeholder al den samme teknologi og innovation, som Nike har udstyret den med. Derfor vil jeg, inden jeg forgaber mig i designet, gennemgå nogle af de mest centrale elementer på den nye Hypervenom.

Fortsættes herunder.

Nike er gået tilbage til den spæde begyndelse for Hypervenom-kollektionen, og har genskabt den rendyrkede angriberstøvle. NikeSkin-overdelen er død og borte, og er i stedet blevet erstattet af en overdel, der består af FlyKnit og FlyWire, og det er så sandelig en velsignelse, for det må siges at være en succes. Det to-delte design på overdelen er imidlertid godt for mere end blot æstetik, da det gør det nemmere at adskille de to zoner, Nike har implementeret på støvlen; Cut og Strike zonerne.

Strike-zonen tager udgangspunkt på vristen af støvle, hvilket i dette tilfælde er det grå område, og her er overdelen beklædt med små puder, som består af to lag. De to lag har forskellig hårdhed, og det betyder derfor, at de reagerer anderledes afhængigt af, hvordan du træffer bolden. Jo hårdere du sparker, des hårdere bliver puderne og du får dermed et renere og hårdere træf på bolden. Jo blødere du til gengæld rammer bolden, des blødere bliver puden også, og har i stedet en dæmpende effekt, når du skal kontrollere bolden.

Cut-zonen er derimod centreret omkring kontrol, og de små puder på ydersiden af støvlen, altså det Orange område, er fyldt med intet mindre end luft. De har derfor en virkelig dæmpende effekt, når du tæmmer bolden, og du vil blive forbløffet over hvor blødt et touch, du får på bolden. Husk på, at du med den nye Nike Hypervenom Phantom 3 har muligheden for at vælge, om du ønsker støvler med eller uden Dynamic Fit Collar. Valget er dit! Jeg har lovprist den her farvevariant, og den er generelt populære her på Unisport-kontoret, men hvad synes du om Nike Hypervenom Phantom 3 Dame?

Har du fået et godt øje til Nike Hypervenom 3 Phantom Dame Grå/Lilla/Orange? Så finder du dem her!