Unisport Uncut ep. 31 | Radiation Flare Pack, Blue Blast og meget mere

31.01.2017

Skrevet af Jacob

Joltter og JayMike har været et smut i studiet for at skyde en ny omgang Unisport Uncut, og de har haft rigeligt at snakke om. Resultatet får du her, hvor du kan se og høre dem gennemgå 2017s foreløbige lanceringsfest!

Vi har for alvor fået skudt 2017 igang med et festfyrværkeri af nye fodboldstøvler, og lige netop dem har Joltter og JayMike glædet sig rigtig meget til at snakke om. Glem lige Trump og amerikansk politik for en stund, sæt dig til rette, og nyd det 31. afsnit af Unisport Uncut, hvor du ikke skal bekymre dig om andet end nye farvevarianter, modeller og fejringen af legender.

Wayne Rooney har scoret sit 250. mål for Manchester United, og det har Nike honoreret med en Limited Edition Hypervenom II; selv samme Nike har lanceret Hypervenom 3 DF, og til at følge netop den trop er Radiation Flare Pack landet. Tyske adidas har ikke ligefrem ligget på den lade side, og har budt os på en Pogba-kollektion, samt en Blue Blast-kollektion! Har vi glemt noget? Helt sikkert, men det har vores dynamiske duo heldigvis ikke, så tjek videoen ovenfor ud og få det fulde overblik.

Er du på jagt efter de nyeste fodboldstøvler? Så finder du dem lige her på Unisport!