Julen kommer snigende og her på Unisport er vi mere end klar til at tage imod de allerede mange juleordrer der kommer i denne tid. Vi glæder os rigtig meget til julen herinde, og vi ved der kommer til at blive rigtig meget fart på. Det gør der hver jul og vi glæder os til at hjælpe dig med netop dine fodbold julegaver. Vores gængse juleinformationer har vi allerede lanceret på siden, hvor de nok vigtigste pointer er:
  • Varer købt online kan byttes og returneres helt frem til d. 31/1 2011.
  • Vi leverer gratis ved bestilling for over 1.500 kr. Bestiller du varer for under 1.500 kr. koster leveringen fra 29 kr.
  • Du kan vælge at få din ordre sendt direkte til modtageren.
  • Bestil lagervarer helt frem til d. 20/12 2010 kl. 15:00. Så leverer vi inden Jul.
Sidste år lancerede vi ønskelisterne, som gør det muligt at tilføje produkter til en ønskeliste og derefter sende den til alle man håber på at få gaverne fra. Funktionen fungerer ganske simpelt: På alle produkter er der til højre for den røde ”KØB NU” knap et ”Tilføj til ønskeliste” link. Det giver mulighed for at tilføje så mange produkter du ønsker til ønskelisten. Når du har fundet de mange produkter du ønsker dig, kan du til højre på siden vælge at klikke på ”Se din ønskeliste”. Efterfølgende udfylder du navn og email på de personer som du ønsker skal modtage listen, samt tilføjer en lille personlig hilsen. Du kan naturligvis også gemme og slette din ønskeliste efter behag. Husk, at bestiller du i dag, så bytter vi helt frem til 31. januar 2011, såfremt at varerne returneres i samme stand som de blev modtaget og der hverken er tryk eller broderi på varerne. God fornøjelse med at lave netop din ønskeliste til jul og få den sendt til så mange som muligt du håber på at få gaverne af.