Sells Wrap Axis 360 Circ til børn er en virkeligt god handske til kun 199,-. Her får du alle de vigtigste kvaliteter i en handske. God support i fingre og håndled, en nærmest fri bevægelighed og en dejlig blød og gribende latex. Det lyder ikke helt slemt vel? Wrap Axis serien behøver vel ingen yderligere introduktion. Tophandsken Sells Wrap Axis Aqua er kendt af de fleste keepere for dens uforlignelige gribe egenskaber, dens ekstremt behagelige pasform, som giver dine fingre en perfekt følelse med bolden. Disse handsker er blandt nogle af de bedste på markedet, og koster cirka 400 kroner mindre end konkurrenternes tilsvarende modeller! Og hvis du køber Sells Wrap Axis Aqua til børn i en 2-pak, så får du handskerne til kun 509,- stykket! Dertil findes Sells Wrap Axis Aqua også til børn i præcis samme kvalitet som voksenhandsken! Vi tør godt ligge hovedet på blokken og kalde Sells Wrap Axis Aqua til børn den bedste børnehandske på markedet! Og det til en pris af kun 599,-. En super veludført handske til en pris som alle kan være med til! Skulle man alligevel finde dette for dyrt, så er der stadig mulighed for at komme til at stå i et par Sells handsker af lækker kvalitet. Unisport introducerer Sells Wrap Axis 360 Circ i sort og blå til kun 199,-! Udover at Sells kan præsentere et meget flot og stilrent design, så er Sells Wrap Axis 360 Circ ikke kun en design handske. Handsken er udstyret med nogle meget lækre kvaliteter, som gør den til et oplagt valg til dig, som vil have en god handske til en god pris. Prøv lige engang at læse om handskernes kvaliteter her:
  • Glimrende supersoft latex som griber godt fast i bolden. Meget høj gribeevne til prisen.
  • Latex som omslutter fingrene også på tommelfingren. Hvilket sikrer bedre kontrol med bolden.
  • Fast og stabil topklasse lukning, som sikrer kompression og dermed modvirker vrid. Hvilket er godt mod skader, og til at holde bolden ude af målet.
  • Ergonomiske snit over håndleddet og tommelfinger som sikrer størst mulig bevægelighed til de mest kritiske situationer.
  • God baghånd af skum med ergonomisk korrekt placeret uddybninger, som sikrer at handsken folder rigtigt, og derfor sidder tæt, og giver dig den bedst mulige følelse med bolden.
Handsken vejer i den største størrelse kun 69 gram! Du vil altså kunne reagere med større nemhed og hurtighed. I øvrigt er det værd at bemærke at de meget efterspurgte Sells Målmandsknickers Supreme er tilbage på lager i alle størrelser. De kan varmt anbefales til de kolde træningssessioner på kunstgræs til dig, som ikke vil gå på kompromis med bevægeligheden, men samtidigt ønsker at komme helskindet gennem et træningspas eller en kamp. Husk at købe Sells handskevask med dine handsker! Så sikrer du dig en længere levetid og bedre ydelse på dine handsker. Hvad siger du til den nye Sells handske? Er den noget for dig? Vi er helt vilde med handskens sorte design, hvad siger du? Giv dit besyv med i kommentarfeltet nedenfor.