Uhlsport Eliminator i ny og endnu bedre form

30.01.2017

Skrevet af Katrine

Det er svært at holde fødderne på jorden, når en frisk forårslancering af Uhlsport Eliminator målmandshandsker ser dagens lys. Grebet er stadig uforligneligt, designet endnu skarpere og lukningen nu helt sublim. Fantastisk!

I Uhlsport Eliminator-serien kan du finde handsker, som bliver brugt af helt store stjerner som for eksempelvis Hugo Lloris fra Tottenham og Samir Handanovic fra Inter. Du kan dog også finde handsker, som egner sig perfekt til den unge nybegynder og til alle, der befinder sig derimellem.

Læs med her, hvor jeg vil fortælle dig lidt om de nye Uhlsport Eliminator målmandshandsker, så du bliver rustet til at vælge de helt rigtige handsker.

Supergrip
For omkring halvanden år siden præsenterede Uhlsport en revolutionerende latex, som de kaldte Supergrip. Uhlsports helt unikke latex er en af markedets absolut førende, og den imponerer ved at give et sublimt greb under både våde og tørre forhold. Historien bag denne latex er, at Uhlsport i efteråret 2015 først udviklede og forbedrede deres daværende toplatex Absolutgrip, hvorefter de tilføjede de små sorte såkaldte High-Grip Elementer. Det resulterede i ren handskemagi, som man først rigtig forstår, når man har prøvet det. Uhlsport har forkælet sine målmænd, så man kan få glæde af Supergrip-latexen, uanset om man er til Flat, Negative eller Rollfinger Cut eller om man foretrækker at spiller med eller uden fingerbeskyttelse.

Se Uhlsports Supergrip-handsker her

Absolutgrip
Som et alternativ til Supergrip har Uhlsport deres tidligere toplatex Absolutgrip, som i høj grad er det oplagte valg til såvel eliten som subeliten. Det er en sublim, klæbrig latex, som giver et trofast greb i både tørre og våde vejrforhold, og så har den en overraskende lang levetid. Aboslutgrip-latex er en stærk spiller på markedet, som nærmest kun overgås af Uhlsports egen Supergrip-latex. Igen tilgodeser Uhlsport alle sine målmænd, og du kan få Uhlsport Eliminator målmandshandsker med Absolutgrip uanset hvilket cut du foretrækker eller om du har brug for øget beskyttelse.

Soft og Supersoft
Det, der virkelig kendetegner Uhlsport er, at de har handsker til alle. Kvalitetshandsker til alle. Hvis du er nybegynder eller søger et par handsker, der giver et godt greb, holder længe og er prisvenlige, er Uhlsport Eliminator handskerne med Soft og Supersoft-latex en seriøs overvejelse værd.

Find dine Uhlsport Eliminator handsker her