adidas lancerer komplette 'Blue Blast' kollektion | Nye støvler til stjernerne

26.01.2017

Skrevet af Mathias

Vi kunne i sidste uge løfte sløret for adidas ACE 17+ PureControl i en spritny farvevariant, og nu er turen kommet til adidas’ resterende siloer; X, Copa og Messi. Vi byder hermed velkommen til adidas Blue Blast-kollektionen, som snart kan findes på fødderne af nogle af fodboldens største stjerner.

Det tegner allerede til, at året 2017 bliver ét af de helt store, hvad angår nye støvler og farvevarianter. Vi har allerede set adidas spille med de kreative muskler, da de lancerede den ultrapopulære Chequered Black-kollektion, men som den skarpe læser nok har spottet, så fik den ingen on-pitch-støtte af adidas’ atleter. Det bliver der nu gjort noget ved, da vi fremover kan glæde os til at se stjerner som Özil, Messi og Bale lave assists og mål i Blue Blast-kollektionen.

Ingen over. Ingen under. Samtlige af adidas’ siloer er gjort klar til at byde foråret velkommen, og det er vi her hos Unisport svært tilfredse med. Den sorte Chequered Black-kollektion gik fint i spænd med de mørke vintermåneder, men når nu dagene bliver længere, og solen lyser på os i flere timer af dagen, så er en farvevariant, der leder tankerne hen på en blå, skyfri himmel intet mindre end perfekt. Kig med her, når vi går tættere på de forskellige siloer fra adidas.

Du kan købe de nye adidas fodboldstøvler fra Blue Blast-kollektionen lige her.

Continued below

Adidas X er designet til offensivspilleren, der skaber kaos på banen, og med den nye Blue Blast-farvevariant kan det være svært ikke at mindes Ole Gunnar Solskjaers kælenavn, ”The Baby-Faced Assassin”. Til trods for sit uskyldige udseende bombede den norske angriber mål ind på samlebånd, og det kan du gøre ham kunsten efter i disse støvler. Lad ikke det friske pust af farver snyde dig; adidas X er stadig lige så faretruende skarp, som den altid har været det; det er bare op til dig at bevise det. First Never Follows – så hvorfor ikke komme Suárez og Benzema i forkøbet og vise dem, hvordan det skal gøres?

Lionel Messi bliver sjældent holdt udenfor; om det er på banen, eller når adidas giver den gas i designstudiet, og derfor er han selvfølgelig også inkluderet her. Vi skal fremover se den argentinske troldmand lave tunneller i hans signaturstøvle, Messi 16+ PureAgility, der har fået en Blue Blast-opdatering, og det klæder den mere end almindeligt godt. Vi kan allerede forestille os, hvor godt de nye støvler kommer til at se ud til FC Barcelonas hjemmebanetrøje og 3. trøje, akkurat som de argentinske farver kommer til at klæde Blue Blast-farverne rigtig godt. Tilfælde? Det tror vi næppe.

Det er efterhånden blevet svært at nævne klasse uden at nævne Copa. Den moderne fortolkning af adidas’ alletiders klassiker, Copa Mundial, er braget ind på markedet, og denne seneste farveopdatering står klar til at gøre den kunsten efter. Altså, helt ærligt; hvor elegant kan en fodboldstøvle egentlig tillade sig at se ud? Hvis der nogensinde var en grænse, så har adidas i alle fald sprunget den i stykker ved at tilføre Copa-siloen den nye Blue Blast-farvevariant. Vi behøver ikke at sige mere; det lader vi billederne om. Enjoy.

Uanset din favorit, så finder du hele adidas Blue Blast-kollektionen lige her.