Nike Hypervenom WR250 Limited Edition | Tilgængelig nu

23.01.2017

Skrevet af Mathias

Lavet til ære for Wayne Rooney og hans massive præstation ved at nå 250 mål for Manchester United, har Nike introduceret denne helt unikke WR250 Hypervenom II.

Det var på den absolut mest Wayne Rooney-agtige måde, da han scorede sit 250. mål for Manchester United mod Stoke her i weekenden. Et drømmemål i de døende minutter, som gjorde at United fik skrabet et ekstremt vigtigt point. En passende måde at skrive sig ind i historiebøgerne for de røde djævle, og lige slå fast for hele fodboldverdenen, hvor stor en legende han er.

Lige så passende er farvevalget fra Nikes side, som kommer i et unikt design, som er lige så smukt som det mål Rooney scorede for at slå Sir Bobby Charltons rekord. Nike Hypervenom II WR250 er i de farver som "Wazza" har på når han spiller på klubplan, såvel som for sit land, og når du sætter støvlerne sammen så skaber de St. George's Cross på tværs af overdelen. Det er både en forbindelse til det engelske landshold, for hvem Rooney også er alletiders førende topscorer, men også en hyldest til en af Nikes mest ikonsike reklamer, hvor flaget er malet på hans bryst.

Du kan bestille dit eget par Nike Hypervenom WR250 Limited Edition på Unisport.dk. De er tilgængelige nu!

Fortsætter nedenfor

Inde i støvlen, har Nike også lavet en hyldest til "Wayne Rooney Foundation", som hjælper med at støtte de underprivilegerede børn. Mens han spiller i støvlerne, så håber han at han kan fortsætte med at inspirere og give tilbage til alle de børn der har brug for hjælp. En decideret klasse fyr!

“I want the best for not only my kids, but all children,” Sagde Rooney, som har tre børn selv, Kai, Klay and Kit . “That is why I started the Wayne Rooney Foundation. Every goal I’ve scored has been scored in Nike boots and I appreciate Nike highlighting my foundation with these boots, not just the record.”

Du kan bestille dit eget par Nike Hypervenom WR250 Limited Edition på Unisport.dk. De er tilgængelige nu!