Nike introducerer Radiation Flare Pack

23.01.2017

Skrevet af Mathias

For præcis en uge siden i dag, introducerede Nike verdenen til deres nye Hypervenom 3 fodboldstøvler. De har nu forberedt tilsvarende farverige modeller til deres andre siloer til at erobre de sidste vintermåneder.

Radiation Flare Pack vil i sin helhed have fokus på Nike Hypervenom 3 DF, der som de tre andre støvler vil have et utroligt modigt design. Designet til at dominerer de mørke og kolde januar og februar aftener, mens Nikes signature-farve "Volt" spiller en central rolle.

Læs ALT om teknologierne bag den nye Nike Hypervenom 3 DF lige her.

Erstatningen for den forholdsvise stille og rolige Dark Lightning Packs farver, så er Nike Radiation Pack klar til at stjæle rampelyset, på fødderne af alle Nikes officielle fodboldstjerner. Den altafgørende vinterperiode i sæsonen er tidspunktet hvor du kan forvente at se livlige farver og forvent at Swoosh'et dominere på banerne rundt om i verdenen, om du ser kampen på tv eller på det lokale bane.

Fortsætter nedenfor

I forlængelse af deres udvalg til fodboldbanerne, så kommer Radiation Flare Pack også i Nike FootballX farveropdateringer over hele linjen. Som med alle andre FootballX kollektioner, så tilbyder både indendørs- og street skoene præcis samme teknologier og kvalitet, som Pro-level støvler, som Nike atleterne bruger. En kæmpe forpligtelse til small-sided fodbold, som for evigt er blevet ændret af disse sko.

Du kan træde ned i den nye Nike Radiation Pack tidligt, da de allerede kan købes nu.