adidas ACE 17+ PureControl Blue Blast | Nye støvler til Mesut Özil

20.01.2017

Skrevet af Mathias

Januar har været ren vanvid fra brandsene indtil videre og de viser ingen tegn på at stoppe. Det er fredag d. 20. og adidas lancerer nu deres tredje ACE 17+ PureControl farvevariant i 2017. Få alle vinkler på de nye støvler.

Tidligere på måneden introducerede adidas Chequered Black Pack og Pogboom farvevarianter af deres ACE 17+ PureControl. Pogba har spillet én kamp i sine Pogboom allerede, men udover det har ingen af støvlerne fået nogen som helst on-pitch støtte fra de professionelle. Du kan dog forvente at se denne nye adidas ACE 17+ PureControl Blue Blast over det hele, da de skal gå allerforrest for Die Drei Streifens i de næste måneder.

Bestil dit par adidas ACE 17+ PureControl Blue Blast og TANGO modellerne lige her hos Unisport.

Fortsættes herunder.

adidas ACE 17+ PureControl er i sig selv allerede et par fodboldstøvler, som folk lægger mærke til med det samme. Støvlerne uden snørebånd bringer foden tættere på bolden og forbedrer på den måde dit touch. Samtidig er støvlens forfod dækket med en teknologi, som adidas kalder NSG (Non-Stop Grip), og den giver lige netop non-stop greb på bolden - lige meget hvordan vejret er.

Flip støvlerne på hovedet og så ser du den responsive Sprintframe, som er lavet med et gennemsigtigt felt, der viser BOOST indlægssålen. BOOST teknologien kan kun beskrives som industri-dominerende og den giver også ACE 17+ PureControl et nyt niveau af komfort. En behagelig platform at kontrollere og styre spillet på.

Denne nye Blue Blast ACE farvevariant bliver lanceret for sig selv, men uden at afsløre for meget kan jeg godt sige, at den bliver gjort selskab af adidas’ andre siloer (Mere om det senere, fordi intet er bekræftet). I dag bliver PureControl Blue Blast dog præsenteret sammen med 2 andre sko, og det er TANGO Turf og TANGO trainer versionen. TANGO konceptet er beviset på, at adidas’ mål er at dominere alle underlag med samme højteknologiske tilgang, ligegyldigt om det er indendørs, turf eller græsbaner.

Du kan sikre dig dit par adidas ACE 17+ PureControl Blue Blast og TANGO modellerne lige her hos Unisport.