JayMike lovpriser den nye Nike Hypervenom 3

17.01.2017

Skrevet af Jonathan

Hvis det ikke lige har fanget din opmærksomhed endnu, så lancerede Nike i går deres 3. generation af Hypervenom. Og hvad er så nyt spørger du? JayMike har selvfølgelig svaret klar til dig. Se med i videoen.

Vi har allerede gennemgået alle de nye elementer i den netop lancerede Hypervenom 3 (Læs her). Men hvordan præsterer den egentlig i forhold til den Hypervenom 2, som Nike præsenterede tilbage i 2015? Det er netop det, som JayMike diskuterer i sin Tech Talk øverst i artiklen.

Hypervenom 2 blev i løbet af 2016 opdateret, simpelthen fordi feedbacken på modellen havde været langt mere negativ end Nike overhovedet havde kalkuleret med. En opdatering, der bestemt gjorde fodboldstøvlen mere attraktiv efter et drastisk fald i popularitet. Det fik dog aldrig helt fremkaldt den samme følelse som første generation gjorde...

Skriv dig op og modtag information om den nye Nike Hypervenom Phantom 3 lige her.

Med præsentationen af Hypervenom 3 er Nike gået hele linen ud og, efter JayMikes mening, for alvor er tilbage dér, hvor Hypervenom i første omgang stjal så mange fodboldhjerter. Lyt til hans Tech Talk og find ud, hvorfor den nye angrebsstøvle har været hele ventetiden værd.

Støvlerne bliver solgt her på siden fra den 30. januar