PUMA evoPOWER Vigor 1 | Big deal i en Green Gecko farvevariant

16.01.2017

Skrevet af Mathias

Puma sparkede 2017 i gang, ved at gå i fuld CAMO-mode for deres kommende evoPOWER Vigor 1 generationsopdatering. De er nu klar til at løfte sløret helt, og vise os den første farvemodel, samt introducere alle de nye modifikationer på støvlerne.

Jeg kan uden tvivl, og med komplet sikkerhed i mit udsagn sige, at PUMA evoPOWER Vigor 1 er den bedste power-fodboldstøvle på markedet. Den hersker uden sammenligning, og ingen andre mærker har vovet at lave en moderne fodboldstøvle, som kunne prøve at udfordre på hverken kraft eller præcision. Selv hvis de skulle gøre det, så er de fremskridt som PUMAs ingeniører har opnået de sidste år har sat evoPOWER Vigor 1 i en lige for sig selv, som de andre nok ikke kun nå alligevel.

We har allerede været heldige nok til at prøve PUMA evoPOWER Vigor 1, og som du sikkert allerede kan fornemme, så er vi seriøst imponerede. Det er måske en lille overraskelse, fordi den nye 2017 generation ser så radikalt anderledes ud end evoPOWER 1.3 fra 2016, men konceptet er stadig det samme. Flere elementer er blevet tilføjet, men støvlerne giver dig stadig det barfodsagtige skud, takket være deres envejs strækbare Adaplite materiale.

Du kan allerede nu bestille dit par PUMA evoPOWER Vigor 1 lige her på unisport.

Forsætter herunder.

Adaplite overdelen er lavet, så den kun kan strækkes i længden, så når du flex'er din fod, kan du stadig udnytte din fods fulde, naturlige bevægelighed. Vi har alle prøvet at sparke til en fodbold med bare tæer og har oplevet at man kan sparke meget hårdere end de forskellige overdele tillader dig. Big deal!

Selvom meget ligner sig selv, så har den nye PUMA evoPOWER Vigor 1 blevet opdateret med en ny Slip-in elastan konstruktion. Det soklignende fit kan gøre det lidt sværere at komme ned i støvlen, men når man får den på; "OHH MY GAWD!!", ikke nok med at det forbedre det evigt vigtige fit, så forstærker den også barfodsfølelsen, så evoPOWER'en nu føles endnu mere tro til dens koncept, samt måden man opnår et kraftfyldt skud.

Til sidst har AccuFoam foringen også fået en overhæling, så den nu er tilpasset til både den nye konstruktion, og blevet gjort mere effektiv. I stedet for en flad foring rundt i hele støvlens overdel, så er AccuFoam nu implementeret i støvlen, som en serie af 3D prikker. Ligesom på evoPOWER 1.3, så er teknologien skabt til at udglatte dine naturlige ujævnheder i evoPOWER Vigor 1, og dette giver en langt større præcision.

Alt i alt, så er den her støvle et kvantum spring i den rigtige retning for PUMA og med en nye frisk farvevariant som den her, så er det svært at sige præcis hvor populær den nye evoPOWER ender med at blive.

Du kan allerede nu bestille dit par af PUMA evoPOWER Vigor 1, lige her, på unisport.