PUMA evoPOWER Vigor 1 | Store løfter i gekko inspirerede farver

16.01.2017

Skrevet af Jonathan

PUMA sparkede 2017 i gang med en CAMO variant af deres kommende evoPOWER Vigor 1 generation. I dag er camo designet fjernet og vi kan for første gang få det fulde indtryk af den helt nye evoPOWER...

Når det kommer til kraftfulde fodboldstøvler, så finder du næppe noget der er lige så udviklet og gennemført som PUMA evoPOWER Vigor 1. Det er grundlæggende set den eneste fodboldstøvler på markedet, som har dedikeret sig 100% til at fremme kraften i dit spark. Det er et moderne syn på et gammelt emne, der tidligere er blevet behandlet gennem støvler som Total90 og Predator.

Begge siloer, der i dag har givet plads til andre fodboldstøvler. Det gør altså evoPOWER til en unik fodboldstøvle på markedet i dag og har været det siden den blev præsenteret tilbage i 2013. PUMA evoPOWER Vigor 1 er således den nyeste innovative udvikling af siloen og innovation er i den grad nøgleordet for støvlen, der bæres af en af de varmeste angribere i øjeblikket, Olivier Giroud.

Vi har også været heldige nok til at teste støvlerne i aktion og du kan nok fornemme at vi er ret imponerede over resultatet. Og det er bestemt ikke en selvfølge. Som du nok kan fornemme har denne nye 2017-version ændret sig drastisk i forhold til de tidligere generationer. Flere elementer er blevet tilføjet, men konceptet er stadig det samme: Gennem en kombination af support og fleksibilitet og anatomisk korrekthed, handler det om at skabe en fodboldstøvle der giver den tætteste følelse af en barfodsoplevelse.

Du kan allerede nu få fingrene i et par PUMA evoPOWER Vigor 1 i Green Gecko designet lige her.

Fortsættes nedeunder.

AdapLite overdelen er udviklet til kun at strække sig på langs, hvilket giver foden mulighed til at bøje sig op og ned lige så naturligt, som hvis du ikke havde fodboldstøvler på. Efter mange timers forskning fandt PUMA nemlig ud af, at du sparker hårdest i bare fødder, netop fordi din fod kan få lov til at strække sig helt igennem og udnytte den fulde bevægelse. Denne del af støvlen er relativt uændre, da det er bygget fra samme udgangspunkt.

Til gengæld har PUMA bygget selve overdelen med en ny slip-in elastisk konstruktion. Dette soklignende fit betyder at det kan være en smule svært at komme ned i støvlen i starten, men først foden er kommet ind i støvlen; "OHH MY GAWD!!" Støvlen forbedrer ikke kun det evigt-vigtige fit, den giver også en endnu stærkere barfodsfornnemmelse end tidligere. Den har ikke føltes så gennemført og ærlig over for sit koncept, som i denne generation!

Også AccuFoam inderdelen er blevet modificeret en smule, så den kan tilpasse sig den nye konstruktion og ikke mindst for at gøre elementet endnu mere effektivt. I stedet for at være et inkorporeret, fladt element i overdelen har PUMA nu inkluderet ACcuFoam puderne som en række 3D prikker og dermed AccuFoam delen endnu mere aggressiv og relevant. Præcis som det var tilfældet ved evoPOWER 1.3 er teknologien først og fremmest tilføjet for at udligne de naturlige ujævnheder, som ens fod har.

Alt i alt er denne nye evoPOWER Vigor 1 et stort skridt i den helt rigtige retning for PUMA og med denne friske lanceringsfarve i gekko-inspireret grøn er der ingen grænser for, hvor populær den kan gå hen og blive.

Hvis du er lige så vild med de nye evoPOWER fodboldstøvler som vi er, så kan du købe dem lige her, nu.