PUMA evoSPEED 17 SL True Blue

07.01.2017

Skrevet af Jonathan

Der er fart på PUMA her i starten af det nye år. Som opfølgning på deres nye evoPOWER generation har PUMA smidt en frisk farvevariant ud til evoSPEED fansene. Den kan man ikke gå galt i byen med.

Denne eksklusive farvervariant kommer kun til at blive lanceret i de tre topstøvler fra evoSPEED siloen. Dvs at det kun er PUMA evoSPEED 17 SL (Ses på billederne), evoSPEED 17 SL-S og læderudgaven evoSPEED 17 SL som får denne klassiske kombination af, hvad PUMA har døbt True Blue.

Fortsættes nedenunder

På tech-fronten er alt som det var da evoSPEED for nyligt blev lanceret i en 2017 version. Det er stadig det samme letvægtsmonster, som vejer ind på bare 120 gram takket været den super tynde tekstil overdel. Den nærmest absurd tynde overdel er konstrueret sammen med en laserskåret SPEEDFRAME hælkappe, om giver den nødvendige støtte rundt omkring foden. En støtte som er ekstra nødvendig i denne støvle, når der skal laves skarpe og hurtige vendinger. Nylon ydersålen er udviklet med to SPEEDTRACK torsionsbarer, som giver den perfekte balance mellem stabilitet i midtfoden og fleksibilitet i forfoden. Det er ikke for sjov at spillere som Griezmann, Reus og Agüero alle optræder i PUMA evoSPEED 17 SL.

Jeg har overhørt kollegaer tale om at denne variant var for kedelig og sikkert valg fra PUMA, men efter min mening er støvlerne i denne farve ren klasse! De har den perfekte balance mellem at være flashy og classy.

Du kan finde de nye farver af PUMA evoSPEED 17 True Blue i SL, SL-S og læder lige her.