Weekendens støvlespots: Messi i Messi 15.1 og Bolasie i CR7 Rare Gold

21.09.2015

Skrevet af Jonathan

Denne uges støvlespots byder på lidt af hvert. Mest fremtrædende må dog nok være Yannick Bolasie, der tidligere har vist sig at være lidt af en CR7 fan - eller i hvert fald fan af de fodboldstøvler han spiller. Se med her og bliv klogere på, hvad Bolasie og mange andre bar i weekenden.

Lionel Messi (FC Barcelona) - adidas Messi 15.1 Hvid/Blå

Efter at have spillet med den samme model siden starten af juni måned, har adidas endelig lanceret nye farver til den eneste spiller i verden som har en decideret silo dedikeret til sig selv.

Yannick Bolasie (Crystal Palace) - Nike Mercurial Superfly CR7 Rare Gold

Der findes mange som har det vildt over deres fodboldstøvler og Yannick Bolasie er en af dem. Han har tidligere spillet i CR7 signaturstøvler og nu er han igen på spil med Rare Gold modellen. Props til Bolasie for tage guldet til banerne.

Afran Ismaylov (Qarabağ) - adidas f50 Messi

Også Ismaylov viser sin kærlighed til sit (måske?) idol med Messi's signaturstøvle fra foråret 2014 i sambafarverne, der var med til at varme op til VM 2014. De var nu også noget for sig selv, så jeg kan ikke helt fortænke Ismaylov i stadig at spille i dem...

Jefferson Montero (Swansea) - adidas X 15.1 Hvid/Sølv

Det er ikke meget vi har set til den, siden den blev lanceret for et par uger siden, men nu har Jefferson Montero da i hvert fald sprunget boblen. Så må vi se om Jefferson kan tage æren som trendsetter eller det forbliver et enkelt tilfælde.

Jonjo Shelvey (Swansea) - adidas Ace 15.1 Blå/Sort/Gul

Og det samme kan vi jo faktisk sige om den blå Ace, som blev præsenteret helt tilbage i sommermånederne. Shelvey har dog ry for at skille sig ud med sit støvlevalg og gennem de sidste par kampe har han givet kærlighed til de blå Ace.

Saido Berainho (West Bromwich) - Nike Mercurial Superfly Silver Storm + Intense Heat Pack

Saido Berinho gjorde i weekenden noget vi alle sikkert har lyst til at gøre en gang i mellem. Han viste flere farvervarianter frem i én kamp ved at starte kampen med Silver Storm farverne og slutte den af i Intense Heat Pack farverne.

Hugo Lloris (Tottenham) - Nike Tiempo Intense Heat Pack

Vi har tidligere bemærket, hvordan Lloris helst foretrækker at matche både handsker og fodboldstøvler. Og det endda på trods af at han ikke spiller i samme brands. I øjeblikket rocker Lloris en kombination af Uhlsport HN2 og Nike Tiempo fra Intense Heat Pack - og det spiller!

Det var så denne weekends støvlespots. Og som lovet indeholdt den lidt af hvert. Hvilket spot har været det skarpeste? Og har du måske endda noget endnu skarpere at byde på?