Med Valencias nederlag til Mallorca i aftenens runde i Primera Liga er Barcelona mestre - uanset udfaldet af holdets kamp mod Celta Vigo, der spilles forskudt og derfor ikke er færdigspillet endnu. Mallorca var foran 1-0 ved Arango inden Angulo udlignede - alt dette indenfor de første 20 minutter. Kort efter pausen scorede hjemmeholdets italienske elegantier Cristiano Doni og afgjorde dermed det spanske mesterskab. Champions League billetterne er endnu ikke afgjort. Her kæmper Real Madrid, Osasuna og Celta Vigo om 2 pladser til den fornemme turnering. Real spiller i morgen, Osasuna vandt lidt overraskende 1-0 på Vicente Calderon over Atletico, mens Celta efter en times spil holder Barcelona stangen qua 0-0 hjemme.