Unisport støvlespots | Hvad spillede de professionelle med i denne uge?

19.12.2016

Skrevet af Mathias

Vi bevæger os ind i den næstsidste uge i December og den travle juleperiode med fodbold står for døren. Vi tager et kig på de bedste støvler på banen i sidste uge. Læs med her.

Bradley Lowery (Sunderland) - adidas X 16.3 Red Limit Kids

Nok det vigtigste spot i år og det går til Bradley Lowery, som kæmper bravt mod en meget sjælden form for kræft. Han blev inviteret på banen for Sunderland og blev noteret for det første mål mod Chelsea i et par adidas X Red Limit støvler. Den unge spiller har også ønsket sig, at modtage så mange julekort som muligt i år, så hvis du føler for det så send ham et julekort.

Antoine Griezmann, Marco Reus & Hector Bellerin (Altetico Madrid, Dortmund & Arsenal) - PUMA evoSPEED SL 17

Fredag blev den nyeste generation af PUMA evoSPEED lanceret, og den blev allerede brugt i kamp denne weekend. Stjernerne gav det første kig på den friske farvevariant og næste generation af fart.

Arturo Vidal (Bayern München) - Nike Magista Obra 2 Dark Lightning

Et overraskende skifte for Arturo Vidal, som ellers normalt plejer at regere over midtbanen i Mercurial. Han har følt tiden var inde til at prøve noget nyt og er derfor skiftet til Magista. Den er også klart min personlige favorit fra den nyeste Nike Pack og det ser ud til Vidal er enig.

Michael Arroyo (Club America) - Nike Hypervenom Phinish II NJR x Jordan

Nu hvor Neymar selv er skiftet fra Hypervenom til Mercurial, så er fremtiden for hans og Michael Jordans samarbejde usikker. Måske er Michael Arroyo hoppet i dem i håb om Nike bare fortsætter designarbejdet og omdøber den Arroyo X Jordan. Skal ikke få for høje forhåbninger makker.

Perth Glory - Nike Magisa Obra, Nike Mercurial Superfly V & Nike Mercurial Vapor IX

Den Australske A-league er ved at bygge noget at et støvlespot omdømme op og gemte i sidste uge på en af de mest gennemførte støvle/spilledragt kombinationer. En god håndfuld af Perth Glory spillerne har gået tilbage i deres støvlesamlinger og fundet farvevarianter der matcher deres lilla spilledragt. De ser alle gode ud, men hvilken synes du passer bedst til?