adidas Copa 17 Crowning Glory | Hyldest til Kaka, Beckenbauer og Baresi

19.12.2016

Skrevet af Jonathan

Det er godt nok den 19. december, men det betyder ikke at kampen om årets støvle er slut. adidas smider endnu et bud i puljen med denne Limited Collection Copa 17.

Den nye adidas Copa 17 silo blev introduceret i november og konceptet var klart og tydeligt: adidas ville kombinere det unikke håndværk (særligt gennem læderet) med et moderne visuelt udtryk. Dette er den blot anden farvevariant fra den nye model, men min gud, hvor bliver den dog svær at overgå!

Designet på denne adidas Copa 17 Crowning Glory henter sin inspiration fra den gloværdige historie som den originale Copa Mundial fodboldstøvle bærer rundt på. Så mange ikoniske legender har båret på modellen og vundet guldmedaljer i hobetal. Så mange at jeg ikke er et sekund i tvivl om at Copa Mundial er den mest vindende fodboldstøvle nogensinde. Og for at ære arven fra spillere som Kako, Franco Baresi og Beckenbauer har adidas tilføjet gulddetaljer til denne hvide Copa 17.1 Limited Collection.

FG modellen fra adidas Copa 17.1 Crowning Glory vil helt sikkert være den der stjæler overskrifterne og Instagram opslagene, men adidas har også taget sig ulejligheden til at lave designet tilgængeligt i både deres street- og indendørsmodeller. Og for lige at give den lidt ekstra hype (bare fordi de kan), så har de også tilføjet den unikke BOOST teknologi til deres Cage model.

Som jeg sagde, der er stadig kamp om titlen som Årets Fodboldstøvle og jeg mener oprigtigt at denne Crowning Glory er et seriøst godt bud! Det bliver en tæt kamp!

Den nye adidas Copa 17 Crowning Glory kan købes lige her. Men skynd dig, den kommer kun i et begrænset parti.