Adidas fremhæver bæredygtighed med 11pro No Dye Pack

04.05.2015

Skrevet af Jonathan

Bæredygtighed er gået hen og blevet et af de vigtigste problemer i verden. Nu giver adidas et miljøvenligt indskud til alle fartdæmonerne, som elsker at give deres haters noget at snakke om. Det her er f50 adizero No Dye Pack fra "Limited Collection".

Siden at adiads introducerede deres nyeste generation af 11pro sidste år har siloen oplevet noget af en genfødsel. Efter at have bragt den usammenlignelige k-læder overdel tilbage, er adidas gået tilbage til 11pro's rødder for at levere det høje niveau af komfort, som tændte succesen i første omgang.

Gå den bæredygtige vej med de nye 11pro No Dye Pack. Find dem lige her.

Nu har adidas så taget deres ambassadør for elegance og brugt den til at sende et vigtigt budskab om bæredygtighed. Gennem et udvalg af særlige materialer uden nogen former for kemikalier, heriblandt farvestoffer, kan denne 11pro tage æren af at være den mest miljøvenlige fodboldstøvler hos adidas.

Denne No Dye Pack kommer som en Limited Edition og er kun lanceret i en 11pro og f50. Som titlen på kollektionen antyder kommer den uden nogen farvestoffer og derfor er dette også en 11pro, der kommer så hvid, som den kan fås.