Jul i Unisport Ep. 10 | JayMike vælger sin Top 5 fodboldstøvler fra 2016

09.12.2016

Skrevet af Jonathan

Den dynamiske WebTV duo er brændvarme i år. Det er dejligt at se de to tilbage sammen på skærmen. Men i dette afsnit har JayMike smidt Joltter ud af studiet.

I dagens Jul i Unisport afsnit kører Jakob solo. Det betyder dog hverken at vi holder en pause med vores giveaways eller skruer ned for underholdningen. I dag præsenterer Jakob sin Top 5 liste over fodboldstøvler i 2016. Det er endnu et klassisk Jul i Unisport afsnit, og hvem er vi til at bryde med traditionerne?

Jakob har selvfølgelig et par oplagte valg med. Ikke en JayMike Top 5 liste uden Nike Mercurial Vapor XI. Dog er der også blevet plads til en noget overraskende støvle, Umbro UX Accuro. Interessant valg. Spørgsmålet er så, hvilken der rangerer højst?

Hvis der er en mand på denne klode, som ved en ting eller to om fodboldstøvler, så er det JayMike. Derfor er det her også en liste, som du på mange måder kan betragte som meget troværdig. Se hele listen i videoen øverst i artiklen, og se hvad vi giver væk til sidst i videoen.

Hvis du ser noget i vores kalender som du godt kunne tænke dig, så kan du finde det og meget mere i vores Inspiration til julegaver lige her.