PUMA lancerer den nye evoSPEED 1.5 målmandshandske

16.12.2016

Skrevet af Katrine

Puma har netop løftet sløret for deres nye evoSPEED 2017-silo. Det betyder helt nye farver, nye støvler, nye skinner, ny bold… og nye målmandshandsker!

Ny farve, samme kvalitet

Som billederne afslører kommer den nye evoSPEED 1.5 i prangende grønne og gule farver, der skaber det perfekte farvestrålende målmandssæt. Så vær klar til at skille dig ud - dine redninger vil blive set! Handskerne har et væld af fede features, og de hører i sandhed til i klassen af tophandsker.

Ultimativt greb

evoSPEED 1.5 er udstyret med en helt fantastisk latex, som Puma kalder ”Elite Grip Safety Yellow”. De 4 mm latex giver et sublimt greb og har en støddæmpende funktion, som tager lidt af farten ud af de hårde skud og giver dig en øget kontrol over bolden. Cuttet er en hybrid af Rollfinger og Regular Cut, som er Pumas term for det traditionelle Flat Cut. På pegefinger og lillefinger har handsken Rollfinger Cut for en øget latex-til-bold kontakt, og det giver en virkelig god boldkontrol. På langefinger og ringefinger har handsken altså Flat Cut, mens tommelfingeren er Twin Wrapped. Det vil sige, at latexen omgiver tommerfingeren, hvilket er med til at give den sidste smule kontrol i de virkelig pressede redninger. Få din evoSPEED 1.5 her

Styrke og beskyttelse i baghånden

Baghånden er udstyret med en 3D Molded Punching Zone og en Speedframe af silikone. Kombinationen af disse to features giver en ubegribeligt let handske med enormt stor fleksibilitet. Alligevel har en overraskende god styrke og beskyttelse til hånden, når du bokser eller tager fra ved landinger. Desuden har evoSPEED 1.5 en lukning, der giver dig mulighed for at personalisere på en helt ny måde. Hvis du ønsker en handske med en tæt, stram lukning med meget støtte til håndleddet, kan du spænde handsken så meget du ønsker. Her er det en fantastisk feature, at lukningen slutter på undersiden af hånden, så der den ikke forstyrrer Hvis du ønsker en mere løs lukning med plads til øget bevægelighed, kan du lyne lukningen af og lade den ligge i omklædningsrummet. Genialt!