NB Football præsenterer MiUK ONE | Kun 2.000 par på verdensplan

07.12.2016

Skrevet af Jonathan

Byd velkommen til MiUK ONE. En fodboldstøvle, som der er lagt adskillig af kærlighed og kærtegnende timer bag. En fodboldstøvle der hylder traditionerne. Og så er den limiteret til 2.000 par på verdensplan.

New Balance er først og fremmest kendt for deres sneakers/løbesko. Men særligt siden 2015 har New Balance gjort alvor ud af deres kærlighed for fodbolden. Her præsenterede de deres Furon og Visaro med et line-up af spillere som Aaron Ramsey og Alvaro Negredo. I dag, tager New Balance så et nyt stort skridt med introduktionen af MiUK ONE (Made in UK) – en fodboldstøvle i læder, 100% produceret i England, og kun udgivet i 2000 par på verdensplan.

Hele formålet med denne støvle er at opmærksomhed omkring en ny strategisk beslutning fra New Balance. Helt oppe i det nordligste England (Du kan se over til Skotland herfra) har New Balance en skofabrik. Indtil nu har den skofabrik udelukkende stået for produktionen af sneakers, men nu har de taget skridtet og udvidet faciliteterne til også at inkludere fodboldstøvler – og MiUK ONE er første resultat af det.

Køb de helt limiterede NB Football MiUK fodboldstøvler lige her. https://www.unisport.dk/fodboldstoevler/7187-new-balance-visaro/

Produktionen har stået på i nogle måneder efterhånden. Hver enkelt støvle er nemlig håndlavet af et særligt udvalgt team, som hver især har haft en central rolle i samlingsprocessen af støvlerne. Materialet er ligeledes særligt udvalgt, med blandt andet det fineste læder fra britisk kvæg. Ydersålen er hentet fra Visaro siloen og giver dermed den ellers så traditionsprægede fodboldstøvle, et touch af den innovation, som New Balance bestemt ikke er fremmed for.

Denne lancering fra NB Football er ekstra speciel og derfor har de også sørget for at give pakken et ekstra pift af kærlighed. I æsken, som disse MiUK ONE fodboldstøvler kommer med, er inkluderet en dåse læderbalsam (Også lavet i England), en børste og et lille kort med lidt ord om støvlerne. Du er ikke i tvivl om at der er kælet lidt ekstra for detaljerne med denne støvle. Og tro mig, hvis du er fan af læderstøvler, så er det her et must have i din kollektion!