Ugen Støvlespots | Kampen om Hypervenom tronen er åbnet

05.12.2016

Skrevet af Jonathan

Det har været en begivenhedsrig weekend, med masser af store kampe og masser af mål. Der har også været masser af nyt på græstæppet og det kigger vi på i denne omgang Ugens Støvlespot.

Neymar Jr. (FC Barcelona) – Nike Mercurial Vapor XI Dark Lightning Pack

Denne nyhed har været så længe undervejs at den praktisk ikke er en nyhed. Ikke desto mindre er det naturligvis det mest interessante støvlespot fra weekenden. Neymar Jr. er nu officielt tilbage på Team Mercurial efter at han siden 2013 har været hovednavnet bag Hypervenom. Husk at du kan vinde et par af hans signerede fodboldstøvler hos os.

Se hvordan lige her.

Sergio Ramos (Real Madrid) – Nike Tiempo Legend 6 Dark Lightning Pack

Andet rigtig interessante spot kommer fra samme kamp, men modsatte hold. Manden som knuste en masse hjerter i Barcelona lørdag aften, Sergio Ramos, ser ud til at være helt tilbage på sporet med Nike efter at han i en længere periode har spillet med adidas X fodboldstøvler. Værd at bemærke er også at Ramos spillede i Anti-Clog versionen. En stadig ny ting, som endnu mangler helt at trænge ind i vores alles bevidsthed.

Timo Werner (RB Leipzig) – adidas 16+ PureAgility Red Limit Pack

I Tyskland løber en række relativt grønne fodboldspillere rundt og bliver ved med at skabe overskrifter. Sensationsklubben fra Leipzig er godt i gang med at gøre Leicester mesterstykket efter i Bundesligaen og en af de spillere som i særdeleshed kan tage sin del af æren er Timo Werner, som for nyligt fik æren af at være ”Backed by Messi” og derfor løber rundt i hans PureAgility inspirerede fodboldstøvler.

Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund) – Nike Hypervenom Phantom Dark Lightning Pack

Nu hvor Hypervenom har mistet sin frontmand er spørgsmålet, hvem der skal tage over på den noget tunge trone som Neymar efterlader sig. Et godt bud kunne være Aubameyang, som efterhånden har været ustoppelig i mange år og bliver ved med at bombe målene ind. Præcis som en ægte Hypervenom angriber skal gøre. Han var naturligvis hoppet i den nyeste farve fra Dark Lightning (som jeg i øvrigt klart mener er den bedste).

Enner Valencia (Everton) – Nike Mercurial Vapor Elite Pack

Enner Valencia bliver næppe nogen frontmænd for nogen silo nogensinde. I stedet for kører han bare sit eget løb og vælger sine fodboldstøvler ud fra, hvad han synes er fedt. Elite Pack var udelukkende tiltænkt 11 udvalgte spillere fra Nike, men det er Valencia ligeglad med. Hvis han vil spille i Elite Pack, så er det det han gør.

Bruno Pinatares (Western Sydney Wanderers) – Umbro Medusæ

Man skal lede længe efter spillere som optræder med Umbros fodboldstøvler. Hvis du til gengæld tager et smut til Australien, så kan du hurtigt falde over ikke bare én, men hele to spillere. I kampen mellem Central Coast og Western Sydney var både Bruno Pinatares og Adam Berry iført samme røde Medusæ. En støvle som efter min mening ikke har fået den anerkendelse den fortjener.

Nicolas Martinez (Western Sydney Wanderers) – adidas MESSI 16.1 Space Dust

Det er skam ikke kun Messi og hans “Backed by Messi” team, som løber rundt I Messi 16+ siloen. Nicolas Martinez har også regnet den ud og gør præcis som Messi selv og spiller i 16.1 versionen. Har du selv prøvet de nye Messi fodboldstøvler? Hvilken af dem kan du bedst lide?