PUMA lancerer ny generation af evoSPEED SL 17 | Optisk illusion

05.12.2016

Skrevet af Jonathan

Kamoufleret eller optisk illusion. Hvad enten du vil kalde konceptet, så har PUMA lanceret en ny version, for at tease om en upcoming ny generation, ved at bedrage synet. Kom tæt på støvlen her.

Vi har set nok PUMA generationer for præcist at vide, hvad en lancering som denne betyder. Den nyePUMA evoSPEED SL 17 er tæt på at blive officielt lanceret. Det må være konklusionen, efter at PUMA i dag har løftet sløret for deres seneste camo-variant som bygger på en optisk illusion.

Den optiske illusion snyder dog ikke garvede øjne som vores. Og vi har taget et nærmere kig på, hvad den nyeste generation af evoSPEED kommer til at have at byde på. Og som vi har lært PUMA og deres opdateringer at kende gennem de seneste par år, så er det ikke de mest revolutionære opdateringer som er lagt i den nye generation. Det handler stadig om den ultra lave vægt, med et mesh materiale, som gør evoSPEED til den letteste masse-producerede fodboldstøvle. SPEEDFRAME support systemet er stadig placeret indvendigt for at sikre fodens lockdown. Helt generelt, ved første øjekast ligner det mere minimale ændringer end et grundlæggende skifte. Spørgsmålet er om PUMA er ved at miste troen på deres letvægter?

Nogen der ikke har mistet troen på den er spillere som Agüero, Reus og Griezmann (der jo netop er kommet med blandt de sidste tre i opløbet om FIFAs Best Men's Player 2016). De skulle efter planen alle tre hoppe i denne optiske illusion som bygger på en relfektiv 3M effekt, der skjuler de nye teknologiske modifikationer for det blotte øje. Designet kan man ikke klandre PUMA for noget på.

Der er ingen officielle meldinger om, hvad der rent faktisk er nyt på PUMA evoSPEED SL 17, derfor bliver det også særligt spændende at følge med, når den officielle lancering rammer. For umiddelbart er det svært at afkode helt præcis, hvad der sker af nye ting her.

Vi har ikke uendeligt af de nye PUMA evoSPEED SL 17 på lager, så du skal skynde dig, hvis du skal sikre dig et par af dem. Find dem lige her!