Aaron Ramsey sætter altid sit aftryk på kampen i sine New Balance Visaro

19.09.2015

Skrevet af Mathias

Aaron Ramsey har haft nok modvind i sin relativt korte karriere indtil videre. Arsenal stjernen har kæmpet hårdt og sat timevis af på træningsbanen og er blevet en af verdens ledende stjerner indenfor fodbold. Det samme kan man egentlig sige om New Balance, som altid er i beta og altid arbejder på at blive bedre.

I den nyeste video fra New Balance får vi et unikt indblik i hvor stor en del af designprocessen Aaron Ramsey spillede. Hans indsigt, som en verdensklasse midtbanespiller, var en kæmpe del af konstruktionen af Visaro støvlen, der er bygget til spillere som altid stræber efter at efterlade deres aftryk på kampen.

New Balance Visaro er blevet taget rigtig godt imod af nærmest alle, som har prøvet den på. Vores egen støvletester Jakob har altid et par i sin sportstaske og selvom New Balance er et forholdsvist uprøvet mærke, er der rigtig mange der har taget dem til sig. Det siger virkelig noget om hvor meget arbejde de har puttet i de nye støvler, der er lavet med mange små detaljer, som virkelig løfter dem til det næste niveau.

Du kan tilslutte dig Aaron Ramsey og finde de nye New Balance Visaro lige her - kun 1299,-

Det her er kun starten for New Balance og Aaron Ramsey, fordi de altid har den umættelige trang til altid at være et skridt foran alle andre. Vi glæder os i hvert fald til at se hvad de har til os i fremtiden. Har du prøvet New Balance Visaro endnu?