Jul i Unisport - 3. december | El Clasico udfordring og giveaway

03.12.2016

Skrevet af Mathias

Det er lørdag og i dag bliver der spillet El Clasico, men vigtigst af alt er det selvfølgelig den tredje dag i Jul i Unisport. Så bliver det muligvis ikke bedre!

Okay, vi må måske indrømme at El Clasico i det store hele er lidt vigtigere end vores ellers rimelig hypede YouTube serie, Jul i Unisport. Det er den største kamp i denne sæson indtil videre og den overtager helt dagens episode, hvor Joltter og JayMike vælger deres yndlingshold og kæmper for deres ære. Tingene stikker altid lidt af med de to sammen, men det er kun godt, fordi det udløser en konkurrence til jer. Så lidt da!

Se episoden på YouTube og hold øje med den giveaway, hvor du kan vinde enten en trykt Cristiano Ronaldo Real Madrid trøje eller en Lionel Messi Barcelona trøje. GOGOGO og vind!

Hvis du allerede har set videoen og har sørget for at være med i vores giveaway, så husk du også kan finde de bedste fodbold-julegaver nedenunder. Vi har simpelthen lavet en hel side, så du kan finde det mest populære i alle prisklasser. Vi sparer ikke på tingene, når det gælder kundeservice, det ved i godt!

Find lidt fodbold-julegave inspiration lige her.