Tingene går lidt amok i den nye FIFA16 'Play Beautiful' video

18.09.2015

Skrevet af Mathias

Jeg har set den nyeste EA Sports FIFA16 reklame et par gange nu og jeg har ærlig talt ikke helt fanget alle de sindssyge ting der foregår i videoen. Det kan godt være jeg ikke helt har set alt hvad der sker, men jeg ved bare, at det jeg har set er vanvittigt fedt!

Jeg ville ønske jeg kunne tage jer igennem videoen, men jeg tror det er bedst i bare ser den selv, fordi tingene stikker pænt meget af. Agüero går ‘head-to-head’ med Messi, der er noget vildt freestyle og Alex Morgan optræder også, så sådan set alt man nogensinde kunne ønske sig fra en fodboldvideo.

Kobe Bryant kommer endda med en lille cameo, hvor han sparker bolden i en basketkurv fra den anden ende af banen. (Overhoved ikke fake, det kan han sagtens). Så hvis du stadig læser det her, så stop nu og se videoen, du fortryder det ikke.

FIFA16 udkommer om 6 dage nu, så det er tid til at blive hyped! Jeg ved i hvert fald jeg skal sætte et par kammerater af med det nye ‘Bolasie Flick’. Hvad var din yndlings del af videoen?