NikeFootballX: Er du ham der ydmyger eller ham der bliver ydmyget?

01.05.2015

Skrevet af Jonathan

Det er ingen hemmelighed at vi elsker sociale medier og alt hvad det har at byde på. Nu har Nike Football gjort vores kærlighed til det lidt større efter at de har lavet en række vines til ære for deres NikeFootball X kollektion. Lad det være sagt med det samme - vi kan slet ikke få nok af dem.

At blive ydmyget på en fodboldbane af en modstander, er uden diskussion en af de værste følelser. At blive efterladt plantet på jorden efter en tunnel er ikke særlig fedt - det kan både jeg og David Luiz skriver under på.

Ydmyg dine modstandere med Nikes FootballX sko. Find MagistaX og MercurialX lige her.

Nu har Nike prøvet at indfange lige præcis den følelse i en række hylende morsomme vines. Både for at alle os, som har prøvet at blive ydmyget kan føle identificere os med noget, men også for at understrege at de lige præcis har det våben du skal bruge, hvis du vil være den der ydmyger i stedet for den der bliver ydmyget. Jep, det er selvfølgelig MagistaX og Mercurialx der er tale om.

Vi græder af grin over Nikes nye vines. Både fordi vi kender følelsen af at blive ydmyget, men også fordi vi kender den fantastiske følelse af at ydmyge en modstander. Har du nogle gode beretninger, som du kan dele med os?