adidas ACE 17+ PureControl Ultra Boost Red Limit | Tilmeld dig vores raffle nu

30.11.2016

Skrevet af Jonathan

Støvet har knap nok lagt sig fra sidste uges Red Limit lancering, inden at adidas holder hypen kørende med endnu en old school Predator-inspireret lancering. Det her er PureControl Ultra Boost Red Limit. Læs med for at finde ud af, hvordan den kan blive din.

Med lanceringen af ACE 17+ PureControl, tilføjede adidas en af deres bedste innovationer i nyere tid til fodboldverdenen. Den nyeste generation blev således præsenteret med den famøse BOOST teknologi i sålen. Teknologien er dog ikke helt fremmed for PureControl siloen. Siden sommeren 2016 har adidas nemlig skabt synergi mellem fodbold- og sneakerverdenen med den ekstremt populære ACE 17+ PureControl Ultra Boost. Og for at hylde den nye generation og innovation giver adidas endnu en gang liv til sneakeren som Paul Pogba elsker.

Det er dog ikke kun Paul Pogba, som viser kærlighed til PureControl Ultra Boost. For hvis du følger David Beckham på Instagram har du måske bemærket at han i sidste uge gav et sneak peak af sneakeren med de ikoniske Predator farver. Og når man tænker på Predator/Beckham forholdet, så synes det kun helt på sin plads at Becks har fået eksklusiv adgang til dem. For der er ingen tvivl om, at Predator aldrig ville have nået den status, som den gjorde, hvis ikke Beckham havde spillet i dem gennem hele sin karriere.

Denne Red Limit variant vil dog ikke være nem at få fingrene i. Dels er den en del af adidas' Limited Collection, hvilket betyder at den kun kommer i et begrænset parti. Dels kommer den i en farvekombination, som jeg føler mig ret overbevist om er lidt mere hyped end de tidligere varianter.

Og hvordan får du så fingre i dem spørger du? Som vi har gjort med de tidligere varianter, så afholder vi en raffle, som du skal skrive dig op til. Og mens, du skal have lidt held med på vejen for at blive udvalgt, så lover jeg dig at det er nemmere at komme igennem, end hvis du skulle kæmpe med adidas' robotter.

Skriv dig op til vores raffle lige her og få chancen for at købe et par af de nye ACE 17+ PureControl Ultra Boost.