Unisport Støvlespots | Red Limit, Lukaku og CR7 stjæler overskrifterne

28.11.2016

Skrevet af Mathias

De sidste par uger har været en sand lancerings-fiesta og det hele kulminerede sidste uge, hvor de fleste støvler fik deres debut på banen. Kom med her og hør om de største fodboldstøvle-historier

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly CR7 Discovery

I midtugens Champions League kamp mod Sporting Lisbon, var Cristiano Ronaldo tilbage hvor hans karriere for alvor tog fart. Selvom det egentlig var planen, at CR7 skulle spille i sine Discovery støvler for første gang i El Clasico, så var kampen mod Sporting simpelthen for perfekt. Han brugte dem også i weekendens kamp, hvor Real Madrid brugte deres unikke Parley for Oceans spilledragter, som er lavet af genbrugt plastik fra havet. Clean!

Mata, Pogba and Firmino (Manchester United & Liverpool) - adidas ACE 17+ PureControl Red Limit

Den største innovation i 2016 er blevet forbedret og fik sin første kampe på banen i weekenden. Én ting vi ikke kunne lade vær med at lægge mærke til, var dog at den version der er blevet reklameret med er anderledes i forhold til den spillerne brugte på banen. Den Pogba og co. brugte har en sok der godt kunne ligne den på ACE 17.1, som også føles lidt bedre faktisk. Det er bestemt noget jeg godt kunne forestille blev gjort tilgængeligt for andre end de professionelle på et tidspunkt, men nok ikke på denne farvevariant.

Romelu Lukaku (Everton) - PUMA evoSPEED 1.3

Hvad sker der for Romelu Lukaku? Han er uden tvivl fodboldverdenens største enigma, fordi han skifter mellem adidas, Nike og nu PUMA som det passer ham. Han kan i hvert fald umuligt have en kontrakt længere, og hvis han har, så skider han da højt og helligt på den.

Zlatan Ibrahimovic (Manchester United) - adidas X 16.1 Leather Red Limit

En mand som er mindst lige så uforudsigelig er Zlatan Ibrahimovic, som uden tvivl ingen kontrakt har længere. For at matche United hjemmebanetrøjen er han hoppet i den nye adidas Red Limit X 16.1 læder farvevariant, som endnu ikke er officielt præsenteret. Den er lavet med en overdel, hvor farverne lige er blevet flippet en gang, så du får lækkert og smidigt sort læder. Det ser fantastisk ud, selvom det ikke hjalp United med at score mål mod West Ham, som ellers gav dem cirka en million chancer.

Michail Antonio (West Ham) - Umbro Velocita 3

Den her støvle så allerede meget godt i hånden og på billeder, men den er bare endnu bedre på banen. Michail Antonio er den største Umbro atlet og i weekenden hoppede han i deres største lancering i 2016, som uden tvivl kommer til at skaffe dem mange flere nye fans. Vi er i hvert fald imponeret.

Marco Verratti (Paris Saint Germain) - PUMA evoTOUCH

Ligesom jeg sagde i starten af bloggen, så har der været fart på lanceringerne og det her er endnu en af dem. Den nyeste PUMA evoTOUCH farvevariant er klart min personlige yndlings indtil videre og selvom den nok ser godt ud med nærmest alt, så er den specielt lækker til PSG trøjen.

Leo Messi (Barcelona) - adidas Messi 16.1 Red Limit

Det tog ham ret lang tid at skifte til Space Dust støvlen da den blev præsenteret, men med denne Red Limit var skiftet nærmest med det samme. Præsenteret torsdag aften og i går var han i dem for første gang. Støvlerne var dog ikke nok til Barca sejr mod Real Sociedad, hvor de nu ikke har vundet siden 2009.