Hvilket gear bruger vi selv her hos Unisport? Pt. 3

20.09.2015

Skrevet af Mathias

Ikke nok elsker vi fodbold og fodboldudstyr i Unisport - mange af os er også aktive fodboldspillere hvad enten det er på elite- eller lidt mere hyggeagtigt plan. Fælles for os alle er dog, at vi ikke går ned på udstyr. Men hvad spiller eksperterne fra Unisport egentlig i? Vi har taget fat i vores fodboldstøvle-elsker ekstraordinaire, Jakob, som altid har minimum to par støvler i træningstasken... Se hvad den ellers gemmer på her.

Nike Mercurial Vapor X Tech Craft FG: Jeg har altid elsket Mercurial-serien, og efter et par sløje år med Superfly II og III er Nike tilbage på sporet. Med Tech Craft tager de dog niveauet et hak op og introducerer for første gang de første generationer af Mercurial en Vapor med en forfod af læder. Jeg foretrækker normalt Superfly, men i Tech Craft-udgaven har den bare fået et stykke læder på Flyknit-overdelen, hvorimod Vapor X har skiftet Teijin-mikrofiberen helt ud med læder. Elsker touchet, elsker komforten og knopsystem er det bedste på markedet til speed. Instant win, også selv om den er lidt pink.

adidas X15.1 Blackout testmodel FG/AG En af sommerens helt store lanceringer i min bog. Var så heldig at få tilsendt et blakcoutet testpar, så jeg kunne anmelde X15, og der skulle ikke gå mange træninger med X på foden, før jeg var solgt. Techfit-kraven sidder genialt, inderbeklædningen på overdelen giver et elegant, skarpt touch og et smukt fit - og hiver man et par Trusox på, kan man stort set eliminere at man skrider pga. den lidt glatte hæl. Og nå ja, så er en blackoutet støvle bare altid lidt sejere. En god støvle at have i tasken fordi den går til både kunst og naturligt græs.

New Balance Visaro Pro Blå/Hvid FG OK, det er måske lidt overkill med TRE fodboldstøvler i tasken, men alt afhængig efter temperament veksler jeg mellem Vapor X og Visaro. Sidstnævnte sidder vanvittig godt på foden og har et blødt, dæmpet og sindssygt elegant touch på bolden. I mine øjne en af markedets suverænt mest komfortable mikrofiberstøvler og en af sommerens bedste støvler sammen med X15 for mit vedkommende.

Nike Revolution Jacket Hvid/Gul Træningstøj kan man altid finde, men Nike har ramt mig med deres Revolution Jacket. Den er let, har et lækkert fit med god bevægelighed, og så holder den faktisk også en tør, hvis der skulle komme en let byge eller to. Genial til sommer og efterårstræninger med en t-shirt og en baselayer trøje - men jeg skal nok op i noget varmere til vinter.

Nike Select Strike pants Black/Black Endnu en af mine must-haves i tasken. Med længder de bedste fodboldbukser på markedet, som endda overgår de superlækre adidas Tiro-bukser. De har stretch og fin plads til lårene og dine man-parts og sidder tæt omkring læggen og anklen, så de ikke er i vejen. Suveræn komfort og perfekt til bold - eller afslapning til CL om aftenen for den sags skyld.

Nike Select Seamless t-shirt Volt Jeg ved godt at det bliver meget Nike, men t-shirten her har det hele - ingen syninger, en god åndbarhed og vejer ingenting. Plus, der er bare et eller andet over del volt-farve der. En god t-shirt er en, der tørrer hurtigt og som du ikke bemærker du har på - og den her checker alle boksene af.

Under Armour HeatGear baselayer trøje sort En essentiel del af mit gear til efteråret er en varm baselayer-trøje, der tager din kropsvarme og fordeler den rundt på kroppen, så du bliver holdt varm så længe man holder sig i gang. Jeg spiller aldrig uden, og her er UAs HeatGear-trøje blandt mine favoritter.

Nike Pro Hyperstrong Slider shorts Blå Spiller jeg på hårde baner eller kunst har jeg også gerne et par Slider-shorts med - som kantspiller bliver jeg tit sparket ned og får nogle flyveture hen af banen, og for at undgå brændemærker på lårene er Slider-shortsene altid nice at have med.

G-Form Pro-S Elite benskinner Jeg har to par benskinner, som jeg nok ikke kommer til at skille mig af med foreløbig; mine C6 Carbon-skinner (som jeg har brugt de sidste mange år) og G-Forms Pro-S Elite-skinner. Jeg er vild med det tætte fit, og at skinnen følger benets form. Ikke så solid beskyttelse som en carbon-skinne, men til gengæld er komforten i top - og jeg har endnu ikke oplevet at skinnen ikke beskytter mod tacklinger o.l. Et must til folk der hader følelsen af at spille med skinner.

Trusox Cushioned sokker Sort Bedste opfindelse siden skiveskåret brød. Vabler? Væk. Ingen skriden rundt i støvlerne. Genialt fit og lækker kvalitet, og selv om de er dyrere end så mange andre sokker holder de, hvis du passer godt på dem. En af de ting, jeg virkelig er træt af at glemme...

New Balance Furon Destroy fodbold En af de sjoveste bolde på markedet lige nu - hurtig som en adidas Teamgeist, men har en bedre vægt og stabilitet over sig. Ikke så pålidelig som min yndlingsbold, Select Brilliant Super, men alt andet lige sjovere at brage bolden afsted mod mål på.

Småting i tasken - Drikkendunk; Du kan have vand i den, og der er Unisport-logo på. Fedt. - Knotley Speed-snørebånd i sort; Geniale at have med, hvis dine snørebånd ryger, og i samme kvalitet, tykkelse og længde som Nike-snørebånd. - BootFresh spray; Mine fødder lugter. Det gør mine støvler også, hvis jeg ikke giver dem anti-bakterie spray. Så den er god at have med. - Premier Sock Tape Wrap 7cm; Altid, altid, altid med til kamp for at holde skinner og sokker på plads uden at du skal smadre dine strømper med almindelig strømpetape. - PUMA håndklæde: Det koster i bødekassen at glemme håndklæde... - Select vabelplaster; Jeg får tit vabler af alle de støvler jeg tester, og det her er en ven i nøden.

Vi har fulgt andre der arbejder her i Unisport og fået at se hvad de har i sportstasken. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at Jakob har meget mere end dem. Nu har vi i hvert fald givet jer et kig på, hvordan den ultimative sportstaske ser ud. Har du noget af det samme gear i din taske?