adidas ACE 17.1 Red Limit | adidas presser kontrol til grænsen

25.11.2016

Skrevet af Jonathan

Hele 2016 har adidas presset grænserne for deres innovation og det har i den grad givet pote. Det har virkelig været et stort år for dem og nu skyder de tingene i gang for 2017. Læs med her og tag et nærmere kig på den nye ACE 17.1 Red Limit.

I tirsdags introducerede adidas os for den nye ACE 17+ PureControl, som af de fleste bliver betragtet som den teknologisk største innovation i år. Det er dog ikke alle der er klar på at tage det store skridt fra fodboldstøvlen, som vi altid har kendt den, til at springe over i ukendt farevand og spille uden snørebånd. Til den gruppe, lancerer adidas nu 17.1 som mellem os, meget vel kunne gå hen og blive en bedre støvle end PureControl.

Hvis du allerede er blevet forelsket i støvlerne, før du har hørt om dem, så kan du klikke dig direkte ind på dem lige her.

Fortsættes nedenunder.

adidas ACE 17.1 Red Limit er designet med en hybrid overdel, som kombinerer en forfod i Primeknit med TechFit kompressionsmateriale rundt om resten af støvlen. Materialerne er vævet sammen, hvilket resulterer i en blød overdel, som giver et dæmpet touch på bolden, og også et ekstremt tæt og behageligt fit omkring foden. Særligt den nye tilføjelse af TechFit har gjort noget rigtig godt for pasformen, da neopren materialet låser sig tæt om foden.

TechFit materialet er i høj grad det som adskiller denne opdaterede 2017 version fra den tidligere 16.1 version i ACE siloen. Og faktisk er adskiller det sig også fra den nyligt introducerede ACE 17+ PureControl, som adidas ikke har valgt at designe med samme vævede TechFit materiale. Materialet betyder at du unægteligt får mere stabilitet i adidas ACE 17.1 sammenlignet med de to andre, især når du tager det nye snøresystem i betragtning, som giver dynamisk støtte når du laver skarpe vendinger. Sørg for at tage et ekstra godt kig på snøresystemet, for det gør virkelig underværker for dine præstationer.

I ACE siloen handler det hele om at kontrollere spillet og kontrollen kommer først og fremmest fra et godt touch på bolden. For at øge følingen og friktionen mellem støvlen og bolden, har adidas tilføjet deres NSG (Non-stop Grip) teknologi til overdelen. Det tynde lag er placeret ovenpå Primeknitten og forbedrer dit greb under våde vejrforhold.

Al denne guddommelighed kommer pakket ind i et design boostet af nostalgi med den rød, sort og hvide farvevariant, som fører os hele vejen gennem de mest ikoniske Predator fodboldstøvler. ACE 17.1 versionen er i den grad en støvle som burde være øverst på ønskelisten i år!

Du kan få fingrene i de nye ACE 17.1 fodboldstøvler lige her. Få dem og sikr dig optimal kontrol nu.