Hold udkig efter sneakers og Nike Magista på Black Friday

21.11.2016

Skrevet af Valtteri

Black Friday er blevet en fuldstændig vanvittig begivenhed. Og det er jo faktisk ikke engang kun Black Friday længere, men ”Black Week”! Og sådan en tilbudsjæger som mig elsker det!

Jeg gør altid meget ud af at gøre min research ordentligt inden jeg går ud og investerer i nyt gear og det gælder også priserne. Du kan være sikker på at Unisport også vil være klar med gode tilbud fra det øjeblik klokken slår 00:00 nu på fredag den 25. november.

Og hvad skal du så kigge efter? Hvis du kender mig godt nok, så ved du også at jeg er en sucker for sneakers. Så jeg ville helt sikkert holde øje i vores Sneakers afdeling. Vi har for eksempel masser af Nike Air Max sneakers liggende, så mon ikke et par af dem får et par procenter på sig?

Et lille tip fra mig: Hvis du gerne vil udnytte muligheden til at sikre dig et par billige fodboldstøvler, så vil jeg helt sikkert anbefale dig at holde øje med Magista Opus 2 eller evoTOUCH Pro. De to støvler er uden tvivl efter min mening de bedste fodboldstøvler i 2016, så jeg ville 100% kigge efter rabat på to støvler.

Hop ind på vores Black Friday side og hold dig selv opdateret om, hvilke gode tilbud der kommer.