Udnyt Black Friday til at score lækre indendørssko

21.11.2016

Skrevet af Philip

Black Friday er altid en god mulighed for at spare lidt penge. Du kan nok gætte, hvad jeg vil anbefale dig at holde udkig efter på fredag…

Når jeg er ude og lave shows og konkurrere er det ekstremt vigtigt at jeg har det udstyr på mig, som jeg føler mig allermest tryg ved at freestyle i. Jeg har kun én chance til at udføre mine tricks i, så derfor kan og vil jeg ikke gå på kompromis. Hvis du, ligesom mig elsker freestyle eller lignende genrer som indendørsfodbold, futsal og street, så vil jeg klart anbefale dig at kigge på nogle indendørssko eller streetsko, som garanterer dig kvalitet.

Her taler jeg især om for eksempel Joma indendørssko, men også adidas har nogle gode alternativer, som jeg helt sikkert ville holde øje med. Nikes FootballX er selvfølgelig også umulig at komme udenom, hvor TiempoX klart er min personlige favorit.

Ingen freestyle uden bolde og der vil jeg helt klart anbefale dig at tjekke Monta boldene ud. Mon ikke at der ligger lidt procenter og venter på de bolde…

Undgå at misse noget som helst på Black Friday og skriv dig op til vores nyhedsbrev lige her.