PUMA evoTOUCH Pro | Ny farvevariant til vintersæsonen

18.11.2016

Skrevet af Mathias

Lanceringen af evoTOUCH har gjort store ting for PUMA. De har endnu ikke introduceret en dårlig farvevariant og det starter heller ikke her i dag…

PUMA evoTOUCH blev introduceret i år og er meget hurtigt blevet en af de mest populære fodboldstøvler her på Unisport kontoret. Det forstår man også godt, fordi med deres evoKNIT sok-konstruktion, har PUMA i allerhøjeste grad opfundet den bedste brug af den høje sok på en fodboldstøvle. Det kan tydeligt mærkes at evoKNIT sokken er langt længere fremme og det behagelige fit og den lockdown man får er fremragende for spillere som har brug for stabilitet i støvlerne for at kontrollere spillet.

Du kan bestille dit apr PUMA evoTOUCH Pro lige her og tilslutte dig Marco Verratti og Cesc Fabragas.

Fortsættes herunder.

De kalder den heller ikke evoTOUCH for sjov, og dit touch på bolden og kontrol er derfor også i højsædet. Overdelen er navngivet K-Touch, hvilket ikke kun passer meget godt med selve støvlens navn, men også er en rimelig præcis beskrivelse af materialet. Et blødt kængurulæder er blevet sat fast på det inderste evoKNIT lag, hvilket giver dig et fit som meget, meget hurtigt smyger sig om din fod. Derudover, så får du også en barfodsoplevelse, fordi overdelen er forholdsvis tynd og derfor giver dig en forøget føling med bolden.

“PUMA evoTOUCH is a great boot for my style of play, the connection and touch with the ball is very impressive which is important for maximum control on the ball.” - Cesc Fabregas

Udover det lækre læderdesign, så introducerer PUMA nu også støvlen i en farvevariant, som kommer til at blive brugt af evoTOUCH atleterne på alle de professionelle hold. Toner af hvid og blå skaber en farvekomposition, som er næsten lige så klassisk som selve støvlen. Farvevarianten er bestemt støvlen værdig og vi glæder os til at se den på fødderne af Verratti og de andre stjerner.

Du kan bestille dit par PUMA evoTOUCH Pro lige her og tilslutte dig Marco, Cesc og Cazorla.