adidas præsenterer Copa 17.1 | Limited Collection Red Limit farvevariant

16.11.2016

Skrevet af Mathias

Ordet “ikonisk” bliver kastet alt for løst rundt nu til dags, men når det kommer til adidas Copa Mundial, er det virkelig det eneste værdige ord. Læs med, fordi dette comeback kan godt blive stort!

I dag klokken 10.00 annoncerede adidas, at de har nytolket et sandt fodboldikon til moderne fodbold. Dette er gjort som en del af Limited Collection, hvor et komplet lineup af sko til alle underlag kommer i en Red Limit farvevariant. En yderst sandsynlig favorit til pladsen som den mest populære moderne læderstøvle.

Du skal nok aldrig lade din far høre dig sige det her, men den originale Copa Mundial er nogle gange lidt for kluntet til fodbold i det 21. århundrede (Et farligt statement). adidas Copa 17.1 fodboldstøvlerne er derfor lavet med en serie teknologier, som alle er blevet udvalgt til at skabe en kængurulæderstøvle, der stadig føles som indbegrebet af en Copa Mundial og stadig har den berømte aura, dog uden den "kluntede" del.

Du kan bestille dit par adidas Copa 17.1 fodboldstøvler og adidas Tango Red Limit skoene lige her.

Fortsættes nedenunder.

Udgangspunktet i en fodboldstøvle skal altid være fittet og komforten. En støvle kan være spækket med innovative teknologier, men hvis fittet er dårligt, så bliver din oplevelse med støvlen rigtig skuffende.

Derfor har adidas også gået omhyggeligt til værks med den nye Copa 17.1. Den bløde kompressionspløs hjælper den smidige læderoverdel med at omslutte foden og derigennem give et optimeret fit. For at endvidere forbedre komforten finder man Ortholite indlægssålen, som giver dig en behaglig base at stå på, når du skal kontrollere spillet.

Denne Limited Collection Red Limit lancering ser også introduktionen af adidas Tango konceptet for første gang. Die Drei Streifen har mange gange før bevist deres dedikation til at lave de bedste fodboldsko og støvler til alle underlag og med Tango tager de endnu et skridt i den retning. De går længere end nogensinde før og Copa 17 kommer derfor også til indendørs- og streetfodbold.

Du kan bestille de nye Copa 17.1 og Tango Red Limit skoene lige her.