Historien om adidas Predator illustreret af TheLimeBath

12.11.2016

Skrevet af Jonathan

Udviklingen af fodboldstøvler har virkelig taget fart i de seneste år. Så meget at en af de mest ikoniske siloer måtte se sig droppet. Det er vi mange der er kede af. Denne historiegennemgang er præcist hvad vi har brug for på denne fredag...

Antony McLoughlin, aka. TheLimeBath på Instagram har taget us en tur ned af mindernes gade, hvor han hylder alle de ikoniske adidas Predator fodboldstøvler fra siloens spæde begyndelse i 1994 helt frem til 2014, hvor sidste kapitel i Predator historien blev skrevet. Da jeg så TheLimeBath's arbejde blev jeg simpelthen nødt til at samle alle billederne og skrive et blogindlæg om det. Dels fordi der er så meget historie i det her og især fordi jeg ved at I derude vil sætte lige så stor pris på at blive mindet om nogle af de bedste fodboldstøvler i historien. Predator Mania fra 2002 står personligt meget skarpt hos mig!

Hans fokus på detaljen i denne Predator History serie er så gennemtænkt og veludført. Personligt vælter der frem med minder fra de bedste øjeblikke man har haft med støvlerne. Personligt husker jeg tydeligt et mål jeg scorede fra midten i mine Predator Mania. Jeg følte mig decideret som David Beckham. Hvilken støvle står skarpest i din hukommelse? Og hvilke minder har du fra dem? Del dem i kommentarfeltet på Facebook. Ville elske at høre om dem.

TheLimeBath offentliggjorde hans Predator-History serie et par uger tilbage og der har været masser af beundring her på kontoret af de rød/sort/hvid farvevariant lige siden. Jeg har dog valgt at holde lidt igen med at dele indlægget med jer. Og hvorfor så det spørger? Tjo, måske ved jeg noget i ikke ved. Måske har jeg bare været doven. Det kan du jo fundere lidt over selv...