Inter Milan får også 'Night Rising' behandlingen på deres nye 3. trøje

16.09.2015

Skrevet af Mathias

I går var Nike på banen med en ny lancering af Barcelonas ‘Night Rising 3. trøje og nu ser det ud til det unikke design ikke bare var en engangsaffære. Det amerikanske brand er nu klar med et nyt sæt til Inter Milan…

3.trøjer er egentlig mest tiltænkt de europæiske cup turneringer, men desværre i Inter Milans tilfælde, så gik sidste sæson pænt ringe og de formåede ikke at kvalificere sig til hverken Champions League, eller Europa League.

Det skal dog ikke stoppe Nike design holdet, som har smækket et meget livligt 3. sæt sammen til Nerazzurri. Inter Milan er jo også om noget en klub med en arv og historie der fortjener enhver trøje Nike har til dem. Jeg forestiller mig vi kommer til at se den her brugt i Coppa Italia, så vi kommer til at få chancen til at nyde den på banen.

Den nye Inter Milan 3. trøje kommer til at være tilgængelig den første Oktober.

Introduktionen af en til trøje, som har det samme ‘Night Rising’ design betyder at det her nok ikke er det sidste vi har set til den genkendelige sorte detaljering, der bevæger sig op af ærmerne. Hvilket andet hold håber du får samme 3. trøje behandling og hvilken hovedfarve håber du følger med?