Cristiano Ronaldo om frispark | Joltter interviewer med CR7

11.11.2016

Skrevet af Jonathan

I vores fortsatte serie denne uge, hvor vi har haft Cristiano Ronaldo i den varme stol, faldt snakken også på hans unikke sparketeknik. Hør, hvad han havde at sige om det her.

Cristiano Ronaldo er alment kendt for at være en rimelig professionel og medietrænet person, men i interviewet med Joltter om hans egen sparketeknik, var det ikke de formelle og standardiserede svar Cristiano hev frem. Det er ikke den klassiske motivationstale om hård træning. For Cristiano er hård træning en selvfølge og behovet for at snakke om træningen synes derfor ikke lige så vigtigt for Cristiano. Det er bare noget man gør, hvis man vil være den bedste. Måske er det også derfor at Cristiano er hudløs ærlig om, hvad der skal til for at opnå den skudteknik han selv er kendt for.

Se videoen herover i interviewet med Joltter, som du kan betragte som Cristiano Ronaldo skyde guide og hvor Joltter selv viser lidt af sin skudteknik frem. Husk! Vil du holde dig opdateret på alle vores videoer på YouTube så sørg for at abonner på vores kanal. Så går du aldrig glip af vores videoer.

Vil du have fingrene i den nye Nike Mercurial Superfly V CR7 Discovery så klik her. De er tilgængelig her på siden nu.