Unisport WebTV: Jakob diskuterer det nye adidas FG/AG knopsystem

15.09.2015

Skrevet af Mathias

Det er tid til en ny episode af vores Unisport WebTV Tech Talk videoer, hvor vi lader en af vores fodboldstøvle eksperter få frit løb, så han kan tage jer igennem nogle af de smarteste teknologier. I denne omgang tager Jakob et kig på det unikke og revolutionerende FG/AG knopsystem, som adidas har sat på deres X15 og Ace15 støvler…

At have et par støvler der kan bruges på både almindeligt græs om sommeren og på kunstgræs om vinteren er en meget velkommen ændring, som selvom det i den grad er skelsættende, ikke har fået særlig meget opmærksomhed hvis du spørger mig i hvert fald.

Her i Danmark, der har vi jo allerede rigtig mange kunstgræsbaner, som generelt er af rigtig god kvalitet. I løbet af en sæson så skifter vi jo frem og tilbage mellem kunst og almindeligt græs hele tiden, så at kunne nøjes med et par støvler er kæmpe, specielt for os danskere.

Vi kan ikke understrege hvor dårlig en ide det er at spille med FG støvler på kunstgræs, så det nye knopsystem er bestemt en gamechanger. Find ud af præcist hvordan adidas’ nye knopsystem er kommet for at ændre dit liv i vores nyeste Tech Talk video med JayMike.

De nye adidas X15 og Ace15 kan findes lige her, så du kan forberede dig på winter og kunstgræssæsonen forude.

Indtil videre er det kun adidas der kan lave disse støvler til både kunstgræs og almindeligt græs, men som Jakob forklarer, så er teknologien meget imponerende, så det kan være vi får det at se andre steder. Se videoen ovenover og fortæl os hvad du synes om de nye støvler herunder.