Den episke fortælling om CR7 fortalt med Mercurial

08.11.2016

Skrevet af Mathias

Fra Savage Beauty til Natural Diamond til Discovery. Indtil videre har historien om CR7 været fyldt med metaforer og symbolik. Er dette den mest fantastiske historie nogensinde fortalt om en fodboldspiller?

Lad os hurtigt blive enige om en ting. Cristiano Ronaldo er langt fra den første eller den sidste, som har været i stand til at gå imod alle odds og blive en af de største fodboldspillere i verden. Men hvis vi tager det hele i betragtning, så er det her måske den bedste, mest imponerende måde at fortælle historien om en fodboldspiller på.

De største brands har designet signaturstøvler helt tilbage til legender som Maradona og Mattháus. Dog har intet brand skabt et så gennemført og gennemtænkt koncept, som Nike har skabt med deres fortælling om CR7.

Den nyeste tilføjelse af Nike Mercurial Superfly V CR7 Chapter 3: Discovery er tilgængelig lige her.

Da Nike tilbage i 2015 præsenterede Mercurial Superfly 4, Kapitel 1: Savage Beauty, var det med et løfte om at tage os med på en episk rejse, for at lære historien om en af de største og mest ikoniske fodboldspillere at kende. Og når jeg kigger godt halvandet år tilbage, så må jeg jo nok erkende at Nike lever fuldt ud op til deres løfte.

Designet på alle tre fodboldstøvler har været helt fantastisk, unikt og ikke mindst intelligent, med de symbolske referencer til specifikke og/eller karakeristika ved CR7s liv.

Fortsættes nedenunder.

Hvis jeg skal vælge en personlig favorit, så er det uden tvivl den nyeste i serien, Kapitel 3: Discovery. Dels på grund af designet, som efter min mening er det klart fedeste fra Mercurial Superfly 5, men også på grund af referencen til den specifkke kamp. Jeg kan godt lide ideen om at tage noget helt konkret fra historien og give det mening, som Nike har gjort her.

Når man ser på de tre foregående fodboldstøvler, så er det vel oplagt at tænke at den næste i rækken bliver om Manchester United. Men da Manchester United ikke længere er sponsoreret af Nike, så tror jeg faktisk at det 4. kapitel vil være en reference til en af Cristianos personlige mål tidligt i karrieren. Måske hans første landsholdskamp, hans første Golden Boot eller endda hans første Ballon d'Or. Mit gæt er lige så godt som dit. Hvad tror du?

Køb 3. kapitel i CR7 serien fra Mercurial Superfly. Find fodboldstøvlerne lige her.