Weekendens støvlespots: Vanvittig god fodbold og vanvittig gode støvler!

14.09.2015

Skrevet af Mathias

Det er mandag igen. Det er aldrig alles yndlings dag, men heldigvis har PUMA allerede gjort deres for at løfte humøret med en ny lancering. Det betyder dog ikke at vi ikke har tid til at kaste mere lækkert efter jer, med nogle af de bedste støvlespots fra hele verden. Læs mere her.

Romelu Lukaku (Everton) - Nike Mercurial Vapor

Han kan ikke helt finde ud af hvad han vil spille i ham her. Romelu Lukaku har spillet i sine første generation Hypervenom i godt stykke tid, men nu har han givet sine gamle Vapor støvler noget kærlighed også. Han gør hvad der passer ham og det skal han da også være velkommen til.

Stephen Naismith (Everton) - adidas Ace15

Vi opdagede det faktisk ikke tidligere i sæsonen, men det ser ud til Naismith er skiftet til adidas støvler og efter hans kamp mod Chelsea, så tror jeg de er pænt glade for den beslutning. Han blev skiftet ind og scorede et hattrick.

Jeremy Lens (Sunderland) - Nike Mercurial Superfly Tech Craft Pack

Vi har set flere og flere spillere, som er blevet fristet af læder støvlerne fra Nike Tech Craft Pack. Jeremain Lens er den næste der giver dem en tur på grønsværen og jeg tror ikke han bliver den sidste.

Christian Benteke (Liverpool) - Nike Tiempo Legend

Lørdag aften blev en af Englands største derbier spillet, da Liverpool mødte United på Old Trafford. Der var så mange store historier fra den kamp, men en af dem var helt sikkert Bentekes saksespark. Han var en af de eneste Liverpool spillere, som kunne gå fra kampen med lidt oprejst pande, fordi han var den eneste der kunne være sin performance bekendt. Det bedste saksespark på Old Trafford - eller er Rooney’s stadig bedre?

Anthony Martial (Manchester United) - Nike Mercurial Superfly

Den dyreste teenager nogensinde og med en god afstand til andenpladsen. Han gjorde dog meget for at retfærdiggøre det beløb, med et sindssygt solomål, hvor han satte et par forsvarsspillere og scorede uden så meget bøvl. Som bliver man hurtigt en fanfavorit.

Lionel Messi (Barcelona) - adidas Mesis15.1

Her er så til gengæld en som overhoved ikke behøver at gøre noget for at være en fanfavorit. Lionel Messi er blevet hooket op med nye støvler fra adidas, men han tog dem ikke i brug endnu mod Atletico. Han gemmer dem til Champions League braget ser det ud til.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly

Vi har haft rimelig mange af de største stjerner med i dagens boot spots, så hvorfor ikke slutte af med endnu en af de største. CR7 var på en helt anden planet, da han scorede 5 mål mod Espanyol og for god ordens skyld fik han også en assist. Yep, fodbold, det kan han godt finde ud af…

Det her er hvad vi havde af boot spots i denne uge. Det var en weekend med vilde fodboldkampe til højre og venstre og jeg tror ikke der var en eneste kedelig Premier League kamp. Hvem havde ugens bedste performance og hvem havde de fedeste støvler?