Nike introducerer deres vinterbold | Ordem 4 Hi-Vis

28.10.2016

Skrevet af Mathias

Dagtimerne bliver færre og færre og som tradition dikterer ruller Nike nu deres officielle kampbold ud i et Hi-Visibility makeover.

Hvis man kigger på sommer Nike Ordem 4 fodbolden, så skulle man egentlig ikke tro den havde brug for en Hi-Vis version. Premier League bolden er for eksempel lavet i neon toner af pink, turkis og en yderst lys grøn. Er det ikke lige iøjnefaldende nok? Nike har dog ikke tænkt sig at efterlade noget til tilfældighederne i de største ligaer og har genfortolket deres Ordem design til fodbold om vinteren. Når alt det også er sagt, så er det også værd at have med, at langt fra alle spiller fodbold på Premier League baner, hvor de bliver nydeligt passet og plejet i snevejr. For mange af os er en gul kampbold nødvendigt og dette er en yderst velkommen tilføjelse af Nike

2016 Hi-Vis bolden kommer i 5 versioner, så du har alle muligheder åbne, når du nu er på jagt efter en ny pro-level fodbold at bruge til vinter. Nike har sponsorrettigheder til Premier League, La Liga, Serie A og den tyrkiske Superlig, så de får naturligvis alle en speciel custom version. Derudover, så er en model også lavet uden noget logo trykt på, hvis du nu ikke havde noget specielt tilhørsforhold til nogen liga og ville have din bold clean.

Hvis du vil træne med samme bold som Cristiano, Neymar, Pogba og Dybala, så finder du din nye bold her.